reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
sumując wszystko oddzielnie wychodzi wtedy kosmiczna cena :D mnie się podoba w kolorze białym a i tak pewnie jak już dzidzi będzie używać pościeli to trzeba będzie dokupić komplet na zmianę :) napiszę do nich i zapytam z czego ta pościel :)

aniu a miałam cię jeszcze zapytać jaki rożek kupiłaś dla Emilki???

Ostatnia edycja:
Daria ja kupiłam taki najzwyklejszy wiesz. Bez usztywnień i takich różnych bo nie jestem przekonana i myślę, że nie będę go używać. Kupiłam by mieć na wyjście ze szpitala po prostu.

Ja mam kołerkę hypoalergiczną z jakimiś atestami kukurydzianą.

Pościel mamy z Feretti. No i chce dokupić taki przybornik jak jest w tej aukcji, którą wkleiłaś , ale to osobno dokupie. I nic więcej. POścieli nie będę uzywać na początku, ale już mam :)
Pościel taką

Załączniki

• CIMG2898.jpg
    CIMG2898.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 23
  • CIMG2867.jpg
    CIMG2867.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 27
śliczności :D
wiesz ja też chcę taki najzwyklejszy rożek może go wykorzystam w razie czego jako kołderkę :) nie mam też jeszcze kocyka ale cały czas się zastanawiam czy zamawiać na allegro czy nie lepiej w sklepie dotknąć zobaczyć itp. dziś dostałam okrycie kąpielowe babyono co zamówiłam i szczerze jestem rozczarowana jakie jest cienkie, spodziewałam się czegoś lepszego :)
z rożkiem i kocykiem będę mądrzejsza i chyba zrobię tak że kupię w sklepie no i okrycie też zobaczę jakiejś jeszcze !!!

Daria widziałam to łóżeczko w sklepie. Jest śliczne!
Ja chodzę do tych sklepów i sobie oglądam, macam a potem i tak zamawiam w internecie. ;-)
Podjęłam męską decyzję i nie będę kupować rożka. Podobno rzadko się sprawdza, a szkoda mi trochę kasy.

ja mam też zwykły rożek bez usztywnień
joasiah ale nikt nie wie jakie będzie lato, a jak będzie lało czy coś to będzie w sam raz a jak będzie upał to myślę że nawet zwykła flanelka wystarczy :tak:

ale jak będzie chłodno to i tak taki rożek będzie za gruby po prostu
ja rodziłam Zuzię w pażdzierniku i używałam kocyka to jest wystarczające
i tak już okres grzewczy przeważnie się zaczyna (mówię o jesieni)
przecież dzieciątko ma pod spodem też warstwę ubrań
zresztą co ja mówię same zobaczycie :tak::-)

reklama
ale jak będzie chłodno to i tak taki rożek będzie za gruby po prostu
ja rodziłam Zuzię w pażdzierniku i używałam kocyka to jest wystarczające
i tak już okres grzewczy przeważnie się zaczyna (mówię o jesieni)
przecież dzieciątko ma pod spodem też warstwę ubrań
zresztą co ja mówię same zobaczycie :tak::-)

z resztą i tak każdy zrobi jak bedzie chciał :tak: w tamtym roku było zimne lato, jak już będę miała rodzić to po prostu w biegu wyrzucę rożek z torby , będę widzieć jaka pogoda, jak mi się nie przyda to dam w prezencie bratowej, ona ma termin na 22 listopada :tak:

Do góry