reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
fajne te kocyki są
ja musze poszukać bawelnianego
mam dwa takie jakby welurkowo-polarkowe
jeden to kupiłam taki w lepszym sklepie a drugi w biedronce były i oba gatunkowo dobre
ale jeden mi Zuzia już podebrała do lali swojej :D

No ja właśnie też wychodzę z założenia, że nie będę liczyć, bo to można oszaleć.
Moja niunia jest bardzo ruchliwa i w sumie co parę godzin ma imprezę w brzusiu, także nie będę tego na razie robiła, ale chciałam się dowiedzieć czy tak samo podchodzicie do sprawy. :)

Też się zastanawiam nad kupnem rożka, no zobaczymy jeszcze. W szkole rodzenia babka mówiła ostatnio, że jeżeli już będziemy kupować to taki bez usztywniaczy.

A ja mam pytanie do Was, ponieważ na suwaczku już też mi się pokazuje żeby liczyć ruchy dzidziusia, tak więc:

Pytanie 1: Czy liczycie ruchy swoich Skarbów? i jeżeli tak to w jaki sposób?

ja nie liczę, w pierwszej ciąży też nie liczyłam. To się czuje czy dziecko jest aktywne jak zawsze czy mniej, jak dużo mniej to wtedy warto liczyć.

ja tak czasem jak wieczorem siedze przed tv, to sobie do 10ciu nalicze i pozniej juz nie... a powiedzcie mi laski... Te miesnie kegla cwiczycie ? bo ja nie bardzo...:sorry:

reklama
Do góry