reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
a to nie mieli wprowadzić jako refundowane?
pojęcia nie mam... ale dobrze by było, bo u mnie koszt to 2x300 zł.... dużoooooooooo:---(
wika8
coś gdzieś czytałam ostatnio, wiesz trzeba by było poszukać.. w powiedz mi kochana , to się gdzieś kupuje te szczepionki i idzie się zx nimi do ośrodka czy w ośrodku się zamawia?
to zależy od ośrodka. Ja płaciłam w ośrodku.. a już kumpela w innym ośrodku musiała kupić w aptece i z tym iść do przychodni.... ale tego to sie dowiesz od położnej, która będzie do Was przychodzić po porodzie
a z tą położną to ja po urodzeniu musze iść zgłościć dziecko do przychodni, i wtedy oni umawiają mnie na wizytę z tą położną i ona przychodzi? tak to wygląda?to zależy od ośrodka. Ja płaciłam w ośrodku.. a już kumpela w innym ośrodku musiała kupić w aptece i z tym iść do przychodni.... ale tego to sie dowiesz od położnej, która będzie do Was przychodzić po porodzie
reklama
wika8
a z tą położną to ja po urodzeniu musze iść zgłościć dziecko do przychodni, i wtedy oni umawiają mnie na wizytę z tą położną i ona przychodzi? tak to wygląda?
Szpital zgłasza do odpowiedniej przychodni, ze się dziecko urodziło. I położna sama przychodzi... ja nie znałam ani dnia ani godziny Wyszłam w sobotę a już w poniedziałek położna była w domu przyjęlam ją w szlafroku ale mi było wstyd ale miałam spoko babkę i pocieszzyła mnie, ze to norma
aa i u mnie położna była 5 razy.... co tydzień w poniedziałek