reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

eee tam, moje sis dały radę przez 2 lata, a nie odmawiały sobie potem niczego, wiadomo, na początku jakas tam dietka, ale potem spoko :tak: a takie karmienie cyckiem to na maksa oszczędność!!
ania-aneczka też sobie taką koszulkę zamówię, ale ciut potem.

edit:
Wika jak to nie pijesz W OGOLE alkoholu?
ja wywalam calą butelkę białego wina jak tylko będzie sposobność :D:D:D

reklama
Ann,:-D:-D:-D:-Dnie lubie alkoholu i tyle :no::no::no: od czasu do czasu (ale na prawdę rzadko ) jakaś lampka wina i tyle:tak::tak:

Ja z alkoholu to tylko gingers :tak:
Chciałabym karmić piersią, ale max pół roku.
Ada była od małego na Bebilonie do około roku, potem zmiana na Hipp 1-3 z ryżem.

Ania-Aneczka ja wybrałam taką z żyrafą z rozpinanymi guzikami. Ale ta też jest bardzo ładna.
Winka to bym się napiła... no ale cierpliwie poczekam jeszcze parę miesięcy:-D

oj a mnie ciągnie do alkoholu jak nie wiem...zwłaszcza do czystej jak widzę jak piją w domku w weekendy to aż mnie skręca hehehe ale mama mówi że jak ze mną w ciąży była to też wszystkim zazdrościła że piją a ona nie więc od małego lubię wódeczkę hehhe ale nie w dużych ilościach:zawstydzona/y:

ja dziś oglądałam zdjęcia z tamtej zimy z wypadu do zakopanego i mam zdjęcie na Gubałówce z winkiem grzanym w dłoni i pierwszy raz zatęskniłam za tym smakiem...:-(

Ja też chciałabym piersią karmić, mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów. I tak gdzieś do roku bym chciała.

A co do winka, to ja też jak tylko będzie można, czyli po karmieniu piersią, wypiję od razu chyba butelkę czerwonego przepysznego półwytrawnego włoskiego wina i będę przegryzała parmezanem, którego mi brakuje, a jeść nie powinnyśmy teraz :)

a mi gin mówił że w ciąży można wypić LAMPKĘ wina bo pozytywnie wpływa na krążenie ale ja bym nie zaryzykowała :)
mi brak czasami wieczorem jacka danielsa z colą tak na odstresowanie ale cóż trzeba być twardym nie miętkim hehehe:)

reklama
Jeden poleci a drugi nie. Mój nie poleca, ale ja i bez tego ciągot nie mam:tak: Zresztą lampka wina mnie nie zbawi, a miałabym wyrzuty sumienia :tak:

Do góry