reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Wika a jaką miałaś? Już taka do karmienia czy taką "byle jaką" i od razu się wyrzuca ją?
Twilight mój mąż nosi rozmiar M więc nie przejdzie hahaha
Twilight mój mąż nosi rozmiar M więc nie przejdzie hahaha
ania-aneczka ja kupiłam takie 2 do szpitala.. koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (2206565709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ta w kwiatki
raczej nie będę w nich chodzić po porodzie.. potem coś na ramiączka jaką koszula
raczej nie będę w nich chodzić po porodzie.. potem coś na ramiączka jaką koszula
twilight
Ania-aneczka mój też nosi m ;-) Ale już mi zaoferował, że jak nie będę się w swoje rzeczy mieścić, to odda mi swoje t-shirty do spania czy coś ;-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ania, ja akurat miałam taką do karmienia, ale wybrałam tą która mi się najmniej podobała ale przy porodzie ona w ogóle się nie ubrudziła... wiec ją przeprałam i normalnie potem w niej spałam
I teraz też tak zrobię, ze będe rodzić w koszuli do karmienia, ale takiej która mi się najmniej będzie podobac
I teraz też tak zrobię, ze będe rodzić w koszuli do karmienia, ale takiej która mi się najmniej będzie podobac
ania-aneczka ja akurat byłam na oddziale w tshircie i dresach i u mnie cesarka była z zaskoczenia i mnie nie rozbierali już z tego tshirta tylko doł sam i tak samo już jak po cesarce dopóki się nie ocknęłam to już na 2 dzień zmieniłam sobie na normalną koszulę a tamto wywaliłam
ja myślę zebys sie zapytała jak u ciebie w szpitalu czy dają czy swoje
ja myślę zebys sie zapytała jak u ciebie w szpitalu czy dają czy swoje
Agulka2012
ania-aneczka u nas w szpitalach dają do porodu koszulę i jak chcesz to możesz nawet w niej przeleżeć po porodzie też, tylko nikt się nie przejmuje czy ona zakrywa ci pupę czy nie. ja kupiłam takie koszule:
WYPRZEDAŻ! koszula do karmienia NA RAMIĄCZKACH S/M (2226303311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAŻ *TOPOWY MODEL* koszula do karmienia S/M (2210061741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOMPLET SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA M/L GRATIS (2225725584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAŻ! koszula do karmienia NA RAMIĄCZKACH S/M (2226303311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAŻ *TOPOWY MODEL* koszula do karmienia S/M (2210061741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOMPLET SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA M/L GRATIS (2225725584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ania-aneczka
Dzieki dziewuszki
Musze mieć swoją, już się dowiedziałam
To ja też wezmę taka do karmienia co mi się mało podoba.
Nadalko ta fajna i cenowo myślę super no i kwiatki a nie MISIE!!
Musze mieć swoją, już się dowiedziałam
To ja też wezmę taka do karmienia co mi się mało podoba.
Nadalko ta fajna i cenowo myślę super no i kwiatki a nie MISIE!!
reklama
twilight
Agulka dzięki za linka. U tego gościa znalazłam taką, która mi się w końcu podoba! ;-)
WYPRZEDAŻ koszula do karmienia NA RAMIĄCZKACH M/L (2225726532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAŻ koszula do karmienia NA RAMIĄCZKACH M/L (2225726532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.