reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ania, zależy od szpitala, musisz się dowiedzieć w szpitalu, w którym chcesz rodzić, jak jest u nich. Ja musiałam mieć swoją:tak:

reklama
Ania, ja akurat miałam taką do karmienia, ale wybrałam tą która mi się najmniej podobała:-D:-D:-D ale przy porodzie ona w ogóle się nie ubrudziła... wiec ją przeprałam i normalnie potem w niej spałam :)
I teraz też tak zrobię, ze będe rodzić w koszuli do karmienia, ale takiej która mi się najmniej będzie podobac
:-D

ania-aneczka ja akurat byłam na oddziale w tshircie i dresach i u mnie cesarka była z zaskoczenia i mnie nie rozbierali już z tego tshirta tylko doł sam i tak samo już jak po cesarce dopóki się nie ocknęłam to już na 2 dzień zmieniłam sobie na normalną koszulę a tamto wywaliłam
ja myślę zebys sie zapytała jak u ciebie w szpitalu czy dają czy swoje

Dzieki dziewuszki :)
Musze mieć swoją, już się dowiedziałam:)
To ja też wezmę taka do karmienia co mi się mało podoba.
Nadalko ta fajna i cenowo myślę super no i kwiatki a nie MISIE!!:):):)

reklama
Do góry