reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
mi pomaga tylko i wyłącznie mleko.
jak chcesz, mozesz wziąc rennie- lekarz mi mówił, że można i powinno pomóc. Osobiście nie biorę, bo nie lubie sie chemią faszerowac.

Twilight mnie wczoraj tak paliło że szok :szok: Ponoć pomaga herbata z imbirem, migdały, na mnie to nie działało, dopiero miętusy przyniosły ulgę - minimalną ale zawsze to jakaś ulga ;-)

Imbir i mleko odpada. Jak słyszę samo słowo imbir to mam ochotę pędzić do kibla :baffled: Mleko może spróbuję, ale potem brzuch mnie boli i nie wiem co w tym przypadku gorsze :-(.
Dzięki Dziewczyny :-)

Za 10 dni wybieram się na urodziny do roczniaczka. Jako, że zawsze mam z tym problem, będę wdzięczna baaardzo za propozycje prezentu. Dodam, że Jaś ma siostrę starszą a w jego rodzince raczej niczego nie brakuje. John raczkuje, rosną mu zębiska. Co można kupić takiemu maluszkowi? :-)

Za 10 dni wybieram się na urodziny do roczniaczka. Jako, że zawsze mam z tym problem, będę wdzięczna baaardzo za propozycje prezentu. Dodam, że Jaś ma siostrę starszą a w jego rodzince raczej niczego nie brakuje. John raczkuje, rosną mu zębiska. Co można kupić takiemu maluszkowi? :-)
gryzak ;p

ja w kwietniu mam roczek chrześniaka a że doszłyśmy z siostrą do wniosku ze prezenty nie mają być drogie to kupuję takie cacko :

Załączniki

• 2055538917.jpg
    2055538917.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 22
agucha jeździk zrobił furorę u mojego Wojcia, ale na 2 urodzinki, to samo u najmłodszej siostrzenicy - śmiga, ale też ma 2 latka:tak:

reklama
Do góry