reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

Łańcuszek nosiłam w pierwszej ciąży i teraz, z serduszkiem od M:tak:

Ja miałam przy wózku tylko czerwoną wstążeczkę, Bozi nie miałam.

reklama
Ja ostatnio nosiłam pasek nad brzuchem bo miałam taki krój sweterka, że lepiej wyglądał z paskiem:p i Babcia powiedziała, żebym to zdjęła i nie nosiła niczego takiego, bo dziecko urodzi się właśnie owinięte pępowiną... przykre, przecież wierząc w Boga nie wolno wierzyć w zabobony....

zastanawiam się skąd się to bierze... na każdym kroku czegoś nie wolno... najwięcej jest ich chyba właśnie w ciąży i podczas wychowywania np. że wody z kąpieli dziecka nie można wylać przed zachodem słońca(chyba tak to brzmiało)...

Nadalka- między naszymi Żuczkami jest różnica tygodnia:) wydaje się niedawno pisałaś, że to połówka a to już 21 tydzień:)

reklama
Dziewczyny, macie jakiś sposób na zgagę. Mnie tak strasznie ostatnio męczy, że już nie mogę. Nie mogę prawie w ogóle jeść bo mi wszystko podjeżdża :-( Bleee

Do góry