reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

ogólnie to chodzi mi o zimowy do wózka ;)
i do spania również :D

mam do spania ale taki meggggaaa duży (chyba 80albo 86) więc chciałam jej kupić coś na teraz .... i wydaje mi się że taki 68 będzie ok ... śpi póki co pod rozłożonym rożkiem :) ale jakoś bym wolała ją w śpiworku :p

reklama
Eve , ja bym chciała taki z opcją wsadzenia do fotelika żeby pasy wsadzić w ten kombinezon (takie widziałam ;p )
A to jest taki śpiwór śpiwór , a mi chodzi o taki śpiworo-kombinezon :D
Kombinezon śpiworek 5.10.15. r.68 IDEAŁ na chrzest (2684202950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kolejne pytanie Mam gondolę, w której można podnieść oparcie na różne poziomy i tak się zastanawiam, od kiedy można je podnieść bez uszczerbku dla kręgosłupa dziecka?Jak zacznie siadać, czy np na ten najniższy
poziom można już?

No to do spania jak juz pisalam mamy kolderke:tak:. Taki spiworek do wozka/na sanki mam jeszcze po Gosi wiec raczej kasy nie bede wydawac. Te tekie z opcja do fotelika sa fajne, dla Gosi taki mialam, ale ona styczniowa i malutka do tego wiec mi sie w nim topila. W H&M widzialam takie fajne, ze mozna zapiac tak ze nozki sa, albi taki spiworek zrobic, gdzies kolo 100 kosztowaly, ale narazie mam wiec kasy troche szkoda. Najwyzej poprosimy mikolaja albo dzieciatko juz o roz. 74:-)

Mońcia- takie są w Smyku - widziałam ale ja bym takiego nie kupowała. Tego uniwersalnego użyjesz i w przyszłą zimę a tego już nie. Normalny kombinezon też sie sprawdzi w foteliku, tym bardziej, ze małe nasze dzieci jeszcze są.:tak:

Ojj kusicie żeby używać chusty :-D

Dziewczyny chodzące z maluszkami na basen: jakie pampersy używacie?? Ja znalazłam z huggies ale najmniejszy rozmiar to 7-15kg :szok: a innych wyszukać nie potrafię.. :sorry2:

reklama
Do góry