reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Mam pytanie odnośnie materaca. Jak widać na zdjęciu w Galerii mój mały wyrasta z kołyski i muszę kupić materac do łóżeczka. Wiem że kiedyś temat był poruszany, ale nie chce mi sie szukać:zawstydzona/y:. Napiszcie prosze jakie macie materace, jak sie sprawdzają i co poleciłybyście.

a ja u mnie juz w kilku aptekach pytałam i chca recepte :confused::confused: mam pytanie,czy mogłabym sie z któras z was które kupiły bez recepty umówic na kupno i przesłanie mi tego viburcolu?? oczywiscie wszystkie koszty pokryje :tak:

używacie wibracji w leżaczku? bo dla mnie to jakaś dziwna telepanina dziecka, ale może to tylko moje zdanie... nie wiem, co o tym myśleć, i trochę boję się załączać...

Ostatnia edycja:
ja kupowałam Viburcol koło kwietnia, bez recepty:tak:

Mysza,
przy WOjtku użyłam może z dwa razy, jak musiałam go wziąć do łazienki jak kąpałam Igusia:tak: od razu usnął jak go zaczęło wibrować:-D:-D Przy Igusiu wibra chodziła często:tak:

a ja mam pytanie: Czy macie już kombinezony na zimę dla Maluszków???? Jaki rozmiar kupujecie??
Kurcze, bo ja nie wiem... Wojtuś chodzi teraz w 68. Ale wiele rzeczy z 68 jest jeszcze dużo za duże na niego (zależy od firmy ). No i teraz nie wiem, czy brać kombinezon na 68 czy już 74??? W końcu musi w nim przechodzić kilka miesiecy, więc może jednak 74???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry