reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
ale dziwnie , skoro to było badanie na obecność paciorkowca a mi piszą o tym lactobacillusie ... a nie powinno być napisane nic o tym paciorkowcu że nawet że go nie ma czy coś?? :nerd:

a to zaczynam się cieszyć że go mam tego lactobacillusa , bo nie wiedziałam co za dziad się przypałętał :D

Dziewczyny, czy te z was, które mają już skończony 37 tc dostały jeszcze skierowanie na badanie krwi i moczu, czy już nie? Bo ja niby mam iść dopiero w poniedziałek pobrac wymaz na paciorkowca, a o badaniu krwi i moczu nic nie było mówione...?

ja robię prywatnie, a lekarz przez całą ciążę skierował mni tylko 2 razy... dzisiaj byłam na mocz i morfo co by sie do mnie nie czepiali że nie mam aktualnych...

Ja nie dostałam ostatnio skierowania na morfo, baaaa ja nawet na paciorka nie dostałam nie wiem o co temu gościowi chodzi, wizytę mam w poniedziałek i zobaczymy co powie.

reklama
Do góry