joasiah no właśnie u nas jest taki pokój , są krzesła i stoły , i wszystkie osoby odwiedzające siedzą razem i wszystkie mamusie z dzidziulkami też razem wszyscy w jednym pokoju na krzesłach....dla mnie to też porażka no ale cóż
reklama
jak w prlu jakimś
u nas sale są 2-3 osobowe te 3 łożko dostawiają jak naprawdę dużo osób jest
jest normalnie taki fotel do karmienia i podnóżek i takie poduszki do karmienia i te łóżeczka dla maleństw i telewizor no i toaleta i prysznic sa w pokojach
u nas sale są 2-3 osobowe te 3 łożko dostawiają jak naprawdę dużo osób jest
jest normalnie taki fotel do karmienia i podnóżek i takie poduszki do karmienia i te łóżeczka dla maleństw i telewizor no i toaleta i prysznic sa w pokojach
u nas są też 2osobowe i 3 łóżko dostawiają jak nie ma miejsc na salach ... łazienka i kibelek na korytarzu , tv nie wiem , wątpie że fotel czy coś tam jest....łóżeczko dla dzidziulka też jest , takie na kółeczkach....
no ogólnie szpital jest w trakcie remontu i go odnawiają może się to zmieni wszystko , ale z 3 szpitali które są w Gdańsku ten uważam (z opinii rodzących) za najlepsze wyjście no i jest 10 min od domu autem
no ogólnie szpital jest w trakcie remontu i go odnawiają może się to zmieni wszystko , ale z 3 szpitali które są w Gdańsku ten uważam (z opinii rodzących) za najlepsze wyjście no i jest 10 min od domu autem
a to może jak w remoncie jest to może zrobia inaczej
dla mnie własnie tym plusem jest że są łazienki w pokojach i nie trzeba łazić na korytarz
jak lezałam na normalnym oddziale to niestety drałować do łazienki kawał drogi musiałam ale ten oddział nie był remontowany i mam nadzieję że kiedyś będzie i zrobią łazienki w salach
dla mnie własnie tym plusem jest że są łazienki w pokojach i nie trzeba łazić na korytarz
jak lezałam na normalnym oddziale to niestety drałować do łazienki kawał drogi musiałam ale ten oddział nie był remontowany i mam nadzieję że kiedyś będzie i zrobią łazienki w salach
mea-84
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że u mnie pokój odwiedzin nie byłby zły bo sale są 5 -cio osobowe, w porywach do 6 jak jest dużo rodzących. Jak do każdej ktoś przyjdzie to się istny meksyk robi. Ja mam nadzieję, że się załapiemy na salę 3 osobową i pokój do porodów rodzinnych nie będzie akurat używany jak będę rodziła, bo u nas jest stara porodówka z 3 łóżkami oddzielonymi tylko parawanami i może być tak, że mi się jakaś baba nie zgodzi na obecność męża i szlak przez to trafi moje plany porodowe.
z jednej strony taka sala niefajna, ale mea ma rację. U nas była 3 osob., jak do każdej przyszła mama i mąż, to nie było czym oddychać. I to nie siedzieli 15 min tylko po kilka godzin...
mam pytanie: czy do porodu można mieć pomalowane paznokcie? wiem, że czasem jest problem, bo sinienie paznokci o czyms tam świadczy i lekarze wolą niepomalowane. Czy jak mam pomalowane tylko na stpach, a na dłoniach nie, to wystarczy? czy jak zacznę rodzić, to muszę najpierw zmywać lakier
mam pytanie: czy do porodu można mieć pomalowane paznokcie? wiem, że czasem jest problem, bo sinienie paznokci o czyms tam świadczy i lekarze wolą niepomalowane. Czy jak mam pomalowane tylko na stpach, a na dłoniach nie, to wystarczy? czy jak zacznę rodzić, to muszę najpierw zmywać lakier
Agulka2012
u ns mąż i reszta rodziny może być od 14 do 20 i to tylko 1 osoba do 1 pacjentki.
Róża mi położne mowiły, ze nieoficjalnie mozesz miec pomalowane u nóg. Moze nie na jakas wsciekla czerwien, ale jak sie za bardzo w oczy nie bedzie rzucac to raczej nikt sie nie bedzie czepial. Wazniejsze - bardziej widoczne sa u rak :-)
reklama
justyna280788
A ja jak kiedys leżałam w szpitalu to dostałam opiernicz o paznokcie pomalowane u stóp, więc teraz nie ryzykuje chyba ze bezbarwnym