reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ania na Linkowym Wiki kilka dni temu podała namiary na podwojoną analizę różnych kosmetyków, super sprawa, nie mogłam sie od tego oderwać, poczytaj sobie, mi zmienił sie punkt widzenia po tej lekturze

czyli tak jak myślałam chodzi o te barwniki i polepszacze
czy wiecie że nawet seria AA do cery wrażliwej i atopowej zawiera SLS gdzie to niby powinien być kosmetyk naturalny?

ja teraz przerzucilam się na rossmana ta seria niebieska
sama się nią myję i moją Zuzię i teraz pewnie coś dokupię dla Hani
albo dla Hani jakieś mydełko nie wiem jeszcze

tak chodzi o parabeny, PEG, składniki, których absolutnie nie powinno być w kosmetykach dla Maluszków....
albo chodzi o kosmetyki, za które dajemy koopę kasy a skład ich pozostawia wiele do życzenia

ja też się wiele dowiedziałam z tej stronki i dlatego zapodałąm Wam linka, bo wydawało mi się ze może być pomocna:tak:

reklama
Do góry