reklama
kosinka
Fanka BB :)
nadalka też mi sie zdaje, ze może być przezroczysty. U mnie chyba schodził kawałeczkami dość długo, bo nie miałam tak zeby coś wyleciało w większej ilości. Miałam przez dłuższy czas sporo śluzu i widocznie u mnie to był czop.
Stosowałam bepanthen, nie był zły. Chociaz sutki na początku bardzo bolały, i chyba nei ma znaczenia coby sie stosowało na początku zawsze będzie bolało, dopóki skóra się nie dostosuje. Bepanthenu też nie trzeba zmywać.
Stosowałam bepanthen, nie był zły. Chociaz sutki na początku bardzo bolały, i chyba nei ma znaczenia coby sie stosowało na początku zawsze będzie bolało, dopóki skóra się nie dostosuje. Bepanthenu też nie trzeba zmywać.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zgadzam się nie ma zadnego kremu cud niestety, ból nieunikniony ale da się przyżyć, nie będzie xle dziewczyny))
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ja już od początku Maja stosuje Ziajkę i mam równiez Bepanthen, który jednak piszą na ulotce, że lepiej zmyć no i przydaje się też na pupę dzidzi w szczególnych przypadkach. Zobaczymy