reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

nam babka przejechala tym kodem przy kasie, ale powiedziala, ze karta i znizki sa mozliwe dopiero po zarejstrowaniu sie na stronie

reklama
A powiedzcie przez jaki okres czasu dziecko jeździ w foteliku?

albo jak dziecko osiągnie wagę przewidzianą dla danego fotelika (przewaznie 13 kg), albo do momentu jak mu zacznie wystawać główka i nóżki. U nas Igor miał 10 m jak przesiadł się do kolejnego fotelika

Mi się opcja wpinania fotelika do stelaża wózka bardzo przydała ponieważ Franek jako mocno kolkowe dziecko trudno zasypiał a jak na spacerze się rozbudził to potrafił tak płakać aż do powrotu do samochodu więc ja często zapinałam fotelik na ramę wózka jak tylko zasnął mi w samochodzie. Poza tym kolkowe niemowlęta czasem łatwiej uspokoić w takiej lekko skulonej pozycji w ciasnym foteliku gdzie czują się bezpieczniej niż w gondoli wózka. Zwykle jest inaczej bo nie każde dziecko takie trudne jak Franek ale piszę że może się i tak przydarzyć więc ta opcja czasem niespodziewanie staje się niezbędna.

Dlatego każdy musi po sobie zobaczyć czy mu się ta opcja przyda czy też nie. Bo koleżanka koleżanką a życie życiem. Jeśli jednak można z takiej opcji skorzystać by kupić adaptery do danego wózka i fotelik to myślę, że warto - najwyżej się z tego nie skorzysta.

reklama
ann tetrę i flanelki białe prałam razem na 50 st. a flanelki kolorowe z kolorowymi ciuszkami na 40 st. Wszystko ładnie odświeżone, ale pewnie jak już będą w użyciu to trzeba będzie system zmodyfikować :-)

Do góry