reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

ja własnie ostatnio wszystko suszę na suszarce bo nie mam śladów po klamerkach a ja że swoje rzadko prasuję więc to mnie denerwuje
i wieszam tylko posciel i ręczniki na sznurkach

reklama
anja ja puchnę jak jest upał, ale u mnie gorzej z nogami niż rękoma. A koszmarów na szczęście nie mam.
żyrafka ja mam manie sprzątanie teraz ale jest 1 pokój w mieszkaniu gdzie będzie mały a na razie jest mnóstwo siatek na ziemi z jego ubrankami, wózek, fotelik i jeszcze inne rzeczy. masakra. drzwi do tego pokoju otwieram tylko jak musze.
my właśnie ostatnio kupiliśmy suszarkę, bo stwirdziłam że łatwiej będzie suszyć mi malutkie ubranka.

zyraffka to pozorne że więcej wejdzie ale tez zależy ile sznurków
a te malutkie lepiej wlasnie na suszarce i nie zostaje ci ślad po klamerce bo to nie tak łatwo doprasować na malutkim ciuszku
ja i tak myślę żeby dokupić drugą suszarkę własnie tylko dla maluszka ciuszki żeby było

zyraffka to pozorne że więcej wejdzie ale tez zależy ile sznurków
a te malutkie lepiej wlasnie na suszarce i nie zostaje ci ślad po klamerce bo to nie tak łatwo doprasować na malutkim ciuszku
ja i tak myślę żeby dokupić drugą suszarkę własnie tylko dla maluszka ciuszki żeby było

dziękuję za podpowiedź, nie pomyślałam o tym :-) w takim razie dzisiaj wstawię pierwsze p[ranie:):-)

[h=6]Dziewczyny mam prośbę, koleżanka przyjeżdża z Anglii i chce żebym podała jej listę co ma mi kupić (kosmetyki, zabawki itd) a ja nie wiem co jej powiedzieć :( wiem, że sudocrem się w Anglii opłaca bo dużo taniej wychodzi no ale ona twierdzi, że kupi ale to za mało i mam jeszcze coś podać...co ja mam jej powiedzieć, żeby co mi kupiła :-([/h]

Agucha mojego P ciocia przywoziła nam z Anglii ubranka, co prawda z tamtejszych ciuchlandów ale wychodziły podobno taniej niż w Polsce i były ładniejsze. A tak to nie wiem co radzić, ona mówiła, że w Anglii w ogóle te rzeczy dla dzieci są drogie bardzo i się nie opłaca, ale może po prostu nie chciało jej się po sklepach chodzić.

agucha ciuszki się opłaca stamtąd kupic !!! :D
pajace early days i body early days w primarku
bluzeczki w primarku itd
kosmetyki to ci starcza te co w polsce moim zdaniem

Może jakies wyprzedaże w next będą, ciuszki są super, jakościowo i kolorystycznie, niekonieczne takie małe jak już masz, moze coś większego Ci kupić. Zresztą możesz sobie wejść na stronę nexta, zapiac linki co ci się podoba :tak: , no i primark też - fajne mają skarpetki, gładkie, Ada do dziś nosi, bo jej nic nie gryzie od środka, itp.

Ja też susze na suszarce takiej rozkłądanej, ale mam też takie sznurki nad wanną (na nowym nie będe tego miała :/ ) i one się opuszczają do wysokości ramion, wiec nie trzeba rak do góry podnosić :tak:

reklama
takie nad wanną to i ja mam też tylko korzystam zimą przeważnie jak mi grzeje kaloryfer w łazience
ale tam wieszam ręczniki z prania i coś takiego co musi obcieknąć
sobie jej nie wyobrażam żeby jej nie było

a te suszarka stojąca to albo stoi w domu albo na balkonie jak jest ładna pogoda
także pierzcie dziewczyny bo ma być brzydko i zimno na weekend

Do góry