reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ann, mnie odeszły w nocy Podkładałam ten podkład, ale to sie zsuwało i tylko mnie wkurzało Koło łóżka położyłam sobie ręcznik i sobie czekał
U mnie na początku poleciało trochę, zdążyłam wstać, wsadzić ręcznik między nogi i dolecieć do łazienki, po drodze poleciało już na podłogę i zalałam trochę lazienkę
U mnie na początku poleciało trochę, zdążyłam wstać, wsadzić ręcznik między nogi i dolecieć do łazienki, po drodze poleciało już na podłogę i zalałam trochę lazienkę
twilight
Fanka BB :)
Nam na szkole rodzenia radziła położna taki podkład 60x90. Tak samo do auta, żeby tapicerki na siedzeniu nie zalać jakby coś to można położyć
agucha1986
a ja mam pytanie odnośnie ubezpieczenia, chcę odebrać pieniądze za pobyt w szpitalu powiedzcie mi czy wniosek mogę wysłać pocztą czy raczej osobiście...bo osobiście nie pójdę bo mam zakaz a pocztą zawsze ktoś może wysłać co nie? jak myślicie?
agucha1986
agucha możesz pocztą, czasami również jest możliwość wysłania i wypełnienia wniosku przez internet np. w PZU
o to muszę poszukać bo ja właśnie mam PZU
Ostatnia edycja:
agucha - czy ty masz to ubezpieczenie z pracy?? Bo moze jest tam osoba która sie tym zajmuje to Ci wtedy na maila przyśle wniosek. U mnir tak jest.
Jeśli nie to pocztą jak najbardziej mozna wysyłać też - poleconym najlepiej lub zpo.
Jeśli nie to pocztą jak najbardziej mozna wysyłać też - poleconym najlepiej lub zpo.
agucha1986
poczytałam na necie, muszę tylko poskanować dokumenty i wyślę i im to przez neta wszystko chociaż nie wiem czy nie lepiej Pocztą Polską przynajmniej potwierdzenie jakieś będzie a ubezpieczenie mam indywidualne, nie z pracy. Dzięki za pomoc :-)
No i załatwione wszystko telefonicznie - jeszcze tylko dosłać im mailem ksero dowodu i wypisu ze szpitala i będzie git kaska się nalezy to trzeba korzystać
No i załatwione wszystko telefonicznie - jeszcze tylko dosłać im mailem ksero dowodu i wypisu ze szpitala i będzie git kaska się nalezy to trzeba korzystać
Ostatnia edycja:
reklama
ann jeśli masz prześcieradło z gumką to normalnie taki podkład dajesz pod te przescieradło i nic ci się nie suwa
ale ja bym wziela wiekszy podklad na lozko bo ja dla zuzi mam taki mały i on dla niej jest w sam raz a my jestesmy wieksze i się bardziej kręcimy i można nie trafić w podkład
ale ja bym wziela wiekszy podklad na lozko bo ja dla zuzi mam taki mały i on dla niej jest w sam raz a my jestesmy wieksze i się bardziej kręcimy i można nie trafić w podkład