reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ania, dokładnie... kup dwa prześcieradełka na zmianę :) Sama pieluszka się ściąga i to bardzo wkurzaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y:

aniu - ja będe od niego jeszcze zamawiać, ale po przeprowadzcie dopiero, to wtedy mogłabym dla Ciebie zamówić i Ci przesłać listem poleconym.

Eve kochana jesteś:) Dziękuje:) Już zamówiłam te co wczoraj wklejałam bo były najtańsze więc luzik :) Chociaż gdybym się uparła to jeszcze u naszego bym kilka rzeczy domówiła, ale z pieniążkami już ciężko w tym miesiącu. Już mam, dziękuje Ci :*

Mysza , a ten pokrowiec wchodzi na twardy przewijak ? bo właśnie je oglądałam ale w ikei tylko te miękkie widziałam więc nie wiem czy kupować ...

reklama
a ja mam inne pytanko, czy jakoś zabezpieczacie łóżko swoje przed wodami? bo ja mam schiza, że wody odejdą mi w nocy i zapaćkam materac, a uprać materac to jest nie lada zadanie już... myślałam o podłożeniu pod prześcieradło jednego podkładu bliżej terminu, no nie wiem... a może to się tak nie da, że we śnie odejda?? hm?

Do góry