reklama
no właśnie.. myślałam nad papierkami ale wątpie by na tej wiosce było co kolwiek takiego..
no drogie, u mnie np. pytałam i nie było (w 1szej ciąży), a e-aptek wtedy nie było chyba wcale...
ania-aneczka
Fanka BB :)
Dziewczyny a kupujecie/używałyście pokrowców na przewijak? Bo ja myślałam, że mam a okazało się , że to pokrowiec/prześcieradełko na materacyk i niestety jest za małe na przewijak a jakoś mi się wydaje, że lepiej dzidzie przewijać na pokrowcu niż na samym przewijaku bezpośrednio. Chyba, że można pieluszkę oczywiście, ale może się ściągać.
ania-aneczka
Własnie też uważam, że nie przyjemnie . A pieluszka się ściągnie. Chce właśnie zamówić (bo już w tej naszej hurtowni nie będę - chociaż tam mi mówili, ze będzie ok a teraz dopiero widzę, że to malutkie na materacyk".A ja potrzebuje 70/50 i szukam. Ale widzę , że dość drogie to z przesyłką. Ja kupowałam za 10 zł u siebie w hurtowni. Ale tak czy siak zamówię
ania-aneczka
Joasiu no ja chce te zamówić POKROWIEC FROTTE na przewijak SUPER PROMOCJA !!! (2357714886) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o takie coś chodzi nie?
reklama