reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
http://www.aptekaslonik.pl/prod_inf...-niemowlat-espumisan-lek-na-wzdecia-30ml.htmlpodbijam - wika a ile kosztuje espumisan? i jak powiedzieć w aptece że dla małych dzieci czy jak?
Patra
mleko gerber jest w rossmanie a ponoć najtańsze w kauflandzie jak ktoś ma taki sklep
w typowych hipermarketach pewnie jest te mleko tylko trzeba popatrzeć
w ogóle to tyle na rynku mleka jest że ciężko się zdecydować
własnie tego bebilonu trzeba by było przeliczyć bo bebilon kosztuje tak (cena orientacyjna)
350 g ok 26 zł
800g ok 42 zł
mleko powiedzmy gerber
350 g ok 20 zł
bebiko
350g ok 15 zł
więcej już tam nie będę wyszukiwała
ale też będę miała dylemat które mleko
i słyszałam że jak się zacznie od bebilonu to potem dziecko nie chce pić innego ale nie wiem czy to prawda
i co do gerbera i Nan to jest ta sama firma ale ponoć inne mieszanki są
mleko gerber jest w rossmanie a ponoć najtańsze w kauflandzie jak ktoś ma taki sklep
własnie tego bebilonu trzeba by było przeliczyć bo bebilon kosztuje tak (cena orientacyjna)
350 g ok 26 zł
800g ok 42 zł
mleko powiedzmy gerber
350 g ok 20 zł
bebiko
350g ok 15 zł
i słyszałam że jak się zacznie od bebilonu to potem dziecko nie chce pić innego ale nie wiem czy to prawda
Ostatnia edycja:
ja chyba kupię bebiko.Patra
350 g ok 26 zł
800g ok 42 zł
mleko powiedzmy gerber
350 g ok 20 zł
bebiko
350g ok 15 zł
a na dokarmianie w razie co to chyba 1 nie?
tylko popatrzcie jakie są ceny u was bo czasami jest tak że sa ceny zbliżone do siebie ja pisałam orientacyjnie
nadalka na początek to mleko jedynka potem już dwójka a kiedy to tam pisze kiedy się przechodzi na dwójkę
i tak będziesz musiała dopasować mieszankę pod swoje dziecko
nadalka na początek to mleko jedynka potem już dwójka a kiedy to tam pisze kiedy się przechodzi na dwójkę
i tak będziesz musiała dopasować mieszankę pod swoje dziecko
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wikusia to jakie mleczko bedziesz kupować... bo ja wlaśnie myślałam o tym bebilonie ale one rzeczywiście takie drogie i nie wiem czy kupić te, czy w razie w mieć tylko że tańsze ... ?
nie wiem, jakie kupię jeszcze...
reklama
Ja w razie czego Bebilon, po bebiku u nas wzmagały się gazy. A na gazy i kolkę u nas też Espumisan, dawałam go w zasadzie od momenty wyjścia ze szpitala (czyli po ooło 2-3 tygodniach już). Też miałam problemy z pokarmem i Ada nauczyła sie ssac butlę, bo nie byłyśmy razem, takze coś w tym jest, żeby nie dokarmiać jak dziecko ssie i mleka jest pod dostatkiem w piersiach.