reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ciekawe, ja też czuję już kopanie tylko po prawej stronie, ale wciąż się jeszcze wypina. Ciekawe, czy też mam tak małą ułożoną.

Ale ona może wytrzymać tyle tygodni z główką w dół? a krążenie krwi?

reklama
ja też swoją czułam jak się przekręciła i teraz kopsa mnie nogami po żebrach, a główką i rączkami daje po pęcherzu :D full zestaw :D

Dziewczyny, tak sie troche zaniepokoilam ta szyjka u Ani-aneczki. Moja byla mierzona 11 kwietnia - byly 3,5cm. Czy moze sie ona niespodziewanie skrocic? Nastepna wizyte mam dopiero 16 maja, wiec zaczynam swirowac.

Dziewczyny, tak sie troche zaniepokoilam ta szyjka u Ani-aneczki. Moja byla mierzona 11 kwietnia - byly 3,5cm. Czy moze sie ona niespodziewanie skrocic? Nastepna wizyte mam dopiero 16 maja, wiec zaczynam swirowac.

nie można się tak zadręczać i niepokoić od wizyty do wizyty. Trzeba wierzyć ze wszystko jest dobrze, skoro nie ma niepokojących objawów typu krwawienie, skurcze nie powinno się myśleć o najgorszym

Laseczki, mam do Was pytanie. Ponad 3 tyg. temu rejestrowałam się na family service, to jest ta strona, co martulka nam podawała, że stamtąd można dostawać próbki, min ten malutki sudocrem i buteleczke avent. Nic nie otrzymałam do tej ory. Logowałyście się tam?

Laseczki, mam do Was pytanie. Ponad 3 tyg. temu rejestrowałam się na family service, to jest ta strona, co martulka nam podawała, że stamtąd można dostawać próbki, min ten malutki sudocrem i buteleczke avent. Nic nie otrzymałam do tej ory. Logowałyście się tam?

tak tak ja sie logowałam ale nic nie dostałam przynajmniej na razie :/
z tych linków to tylko misia i z johnsona próbki i nic wiecej

reklama
Do góry