reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Dzieciaki pływają w wodach płodowych, więc nic im nie będzie ;-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny, tak sie troche zaniepokoilam ta szyjka u Ani-aneczki. Moja byla mierzona 11 kwietnia - byly 3,5cm. Czy moze sie ona niespodziewanie skrocic? Nastepna wizyte mam dopiero 16 maja, wiec zaczynam swirowac.
nie można się tak zadręczać i niepokoić od wizyty do wizyty. Trzeba wierzyć ze wszystko jest dobrze, skoro nie ma niepokojących objawów typu krwawienie, skurcze nie powinno się myśleć o najgorszym
Mamcia_86
Fanka BB :)
Laseczki, mam do Was pytanie. Ponad 3 tyg. temu rejestrowałam się na family service, to jest ta strona, co martulka nam podawała, że stamtąd można dostawać próbki, min ten malutki sudocrem i buteleczke avent. Nic nie otrzymałam do tej ory. Logowałyście się tam?
DariaN
Laseczki, mam do Was pytanie. Ponad 3 tyg. temu rejestrowałam się na family service, to jest ta strona, co martulka nam podawała, że stamtąd można dostawać próbki, min ten malutki sudocrem i buteleczke avent. Nic nie otrzymałam do tej ory. Logowałyście się tam?
tak tak ja sie logowałam ale nic nie dostałam przynajmniej na razie :/
z tych linków to tylko misia i z johnsona próbki i nic wiecej
ania-aneczka
A ja nic a nic, a chyba z 3 tygodnie temu się zapisywałam. Pewnie coś źle powpisywałam,
reklama
aurinko123
Ja nie dostałam nic, rejestrowałam się na wszystkich z 1,5 miesiąca temu chyba nie liczę na to, że cokolwiek dojdzie jeszcze