reklama
SophieAnne25
Fanka BB :)
mysza a to na pewno jajniki? U mnie przy pierwszych takich bólach lekarz mówił, ze za długo trzymam mocz (nie chciało mi się latać z każdą kropelką) i później boli po jego oddaniu. Potem jak pojawił się bardzo silny ból okazało się, że to kolka nerkowa, że mam zastój i w ogóle. Kochana pij dużo wody, siusiaj jak najczęściej, a w razie czego w ciąży można bezpiecznie brać Urinal albo inne tabletki z żurawiną.
Mysza ja mam tak samo- ból po obu stronach, ale mnie boli bardziej w pachwinach.
.
A w nocy to mam wogóle problem z uświadomieniem sobie że chcę siku, przewracam się w tym półspiku bo mi niewygodnie, dopiero jak rozbudzę się trochę bardziej to uświadamiam sobie ze chyba muszę do kibelka
.
A w nocy to mam wogóle problem z uświadomieniem sobie że chcę siku, przewracam się w tym półspiku bo mi niewygodnie, dopiero jak rozbudzę się trochę bardziej to uświadamiam sobie ze chyba muszę do kibelka
justyna280788
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi prałyscie wszystko po kolei po kocyki becik obleczenie na posciel itp? I w ilu stopniach? Bo nie wiem jak się za to wszystko zabrać
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Nie wiem już sama, czasem boli, czasem nie - faktycznie zależy ile wypiję i czy bezpośrednio przed snem. Ale muszę znowu się przyzwyczaić do picia wody, bo po porodzie z czegoś trzeba mleko robić
Ja piorę w 50 st
Ja piorę w 50 st
ola1985a
Aktywna w BB
dziewczyny czy któraś z was ma dzidzię ułożoną miednicowo? podobno takie ułożenie to wskazanie do cc.Czy istnieją może jakieś cudowne ćwiczenia na pomoc dzidzi w odwróceniu się do prawidłowej pozycji?
ola1985a
Aktywna w BB
ola- dzidzia ma jeszcze dużo czasu żeby się obrócić
mam nadzieję,że się obróci bo na myśl o cc jest mi słabo............
reklama