reklama
ja nie wiem czemu ma służyć te ciuszki szpitalne
eee jakos tak nie wiem
Mysza u nas zakładają tetrę żeby sprawdzić czy był pierwszy mocz
bo smółke to widac od razu heheh
w pampku moczu nie będzie widać bo wsiąknie
Ania laktator normalnie w gorącej wodzie
ale to dopiero już po porodzie to zrobisz
eee jakos tak nie wiem
Mysza u nas zakładają tetrę żeby sprawdzić czy był pierwszy mocz
bo smółke to widac od razu heheh
w pampku moczu nie będzie widać bo wsiąknie
Ania laktator normalnie w gorącej wodzie
ale to dopiero już po porodzie to zrobisz
ania-aneczka
Fanka BB :)
Dzięki dziewuszki
Agulka2012
Fanka BB :)
moja bratowa ma uniwersalny rozmiar i jest ok. choć jak ma mniej pokarmu to małemu ciężko ciągnąć mleko przez nie. ale bez nich mały w ogóle nie chce pić z piersi.
A ja mam pytanie apropo chrztu ;-)
kiedy powiedzieć przyszłej chrzestnej czy będzie chętna zostać tą chrzestną ??
bo ojciec chrzestny jest już świadomy - jedyny Brat mojego B.
ja rodzeństwa jako tako nie mam .... i osoba która będzie matką chrzestną może nie być taka świadoma jak B. brat
kiedy powiedzieć przyszłej chrzestnej czy będzie chętna zostać tą chrzestną ??
bo ojciec chrzestny jest już świadomy - jedyny Brat mojego B.
ja rodzeństwa jako tako nie mam .... i osoba która będzie matką chrzestną może nie być taka świadoma jak B. brat
zyrraffka
Szczęśliwa mama
chyba jak dziecko się urodzi
ja będę miałą ogromny problem teraz z chrzestnymi :-( mąż ma brata który ma 41 lat, jak uważacie nie za stary na chrzestnego??? a chrzesna to nie mam pojęcia kogo możemy wziąć, ja nie mam siostry a męża siostra jest już chrzestną mojego synka.
ja będę miałą ogromny problem teraz z chrzestnymi :-( mąż ma brata który ma 41 lat, jak uważacie nie za stary na chrzestnego??? a chrzesna to nie mam pojęcia kogo możemy wziąć, ja nie mam siostry a męża siostra jest już chrzestną mojego synka.
reklama
zyraffka za stary ?? co Ty mojej koleżanki matką chrzestną jest jej babcia wiek tu nie ma znaczenia myśle że bardziej się przejmie rolą 40 letni facet niż 21 letni ;-)
u mnie chrzestną to bym chciała żeby była córka kobiety mojego ojca :-) pracujemy razem , trzymamy się razem , ogólnie zwariowała jak zaszłam w ciążę , już kupuje ciuszki dla Wiki i mówi że będzie najlepszą ciocią ... mam siostrę ( połowiczną bo to córka mojego ojca ) ale ona mieszka w Niemczech i widziałam ją 4 razy w życiu więc jej nie biorę pod uwagę czy to się komuś podoba czy nie
u mnie chrzestną to bym chciała żeby była córka kobiety mojego ojca :-) pracujemy razem , trzymamy się razem , ogólnie zwariowała jak zaszłam w ciążę , już kupuje ciuszki dla Wiki i mówi że będzie najlepszą ciocią ... mam siostrę ( połowiczną bo to córka mojego ojca ) ale ona mieszka w Niemczech i widziałam ją 4 razy w życiu więc jej nie biorę pod uwagę czy to się komuś podoba czy nie