reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ejj Nadalka właśnie, może kurier. Tylko dziwne, że np. flanelka nie śmierdzi a tetra tak...Ann kurde mogłam wywietrzyć , no ale ja nie myślę coś Coraz gorzej z tym
Kurde bo na raz robię stos prania i później wieszam po krzesłach i gdzie popadnie
Eve u Nas nawet jedna pieluszka flanelowa ma inny materiał - K. zauważył więc może flanelka flanelce nie równa Czy jakoś tak
Kurde bo na raz robię stos prania i później wieszam po krzesłach i gdzie popadnie
Eve u Nas nawet jedna pieluszka flanelowa ma inny materiał - K. zauważył więc może flanelka flanelce nie równa Czy jakoś tak
Ja jeszcze dodatkowo takiej flanelki lub tetry używałam jak np. brałam małą do odbicia kładłam na ramię, bo czasem się coś ulało... zwykłe używałam po domu, a kolorowe zwykle brałam gdzieś w trasę. Dodatkowo jak ktoś zwłaszcza na początku brał córcie na ręce to też dawałam komuś pieluchę na ramię, żeby mała nie dotykała np. buzią innych ubrań itp. Nie wiem czy zrozumiale piszę.... Wiecie każdy przychodzi, chce brać na ręce, a dzidzia taka wrażliwa na początku....
ania-aneczka
Zuzia no pewnie, że wiadomo o co chodzi Cenne wskazówki jak dla mnie
A tak z innej beczki pytaniowej (dziś zasypie pytaniami). jakoś zaczęło mi śmierdzieć z pralki kanalizacją, szczególnie po praniu w wysokich temperaturach . Drzwiczki po każdym praniu są otwarte szeroko więc nie wiem. Macie jakiś sposób żeby się takiego smrodku pozbyć? (ja dziś o smrodkach tylko
A tak z innej beczki pytaniowej (dziś zasypie pytaniami). jakoś zaczęło mi śmierdzieć z pralki kanalizacją, szczególnie po praniu w wysokich temperaturach . Drzwiczki po każdym praniu są otwarte szeroko więc nie wiem. Macie jakiś sposób żeby się takiego smrodku pozbyć? (ja dziś o smrodkach tylko
aneczka najprawdopodobniej macie zapchany filtr w pralce powinno być takie okienko na dole tak jakby drziwczki i tam jest filtr (może gdzie indziej... )
albo jak filtr nie to może być że woda Ci się cofa z węża ....
miałam to samo na poprzednim mieszkaniu
albo jak filtr nie to może być że woda Ci się cofa z węża ....
miałam to samo na poprzednim mieszkaniu
kosinka
aniu...a może Ty poproś kogoś, żeby to wszysko obwąchał...bo coś dziś chyba wrażliwa na zapachy jesteś .
ania-aneczka
hehe Kosinko no śmierdzi śmierdzi sama kanalizacja..
Mońcia wiem, że mąż to czyścił, ale każe mu zobaczyć bo może faktycznie kurde no.
Nie wiem czy się woda cofa;/ ehh zobaczę.
Mońcia wiem, że mąż to czyścił, ale każe mu zobaczyć bo może faktycznie kurde no.
Nie wiem czy się woda cofa;/ ehh zobaczę.
reklama