Jestem z Gdańska- termin na 6.04.2020.Jest tu może jakaś przyszła mamusia z Trójmiasta ?
Czy ktoś miał problemy z cukrem rano ? W ciągu dnia książkowy a rano do 95 mimo nocnej insuliny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem z Gdańska- termin na 6.04.2020.Jest tu może jakaś przyszła mamusia z Trójmiasta ?
Tak. Np ja i parę innych dziewczyn na grupie zamkniętej. Obecnie jestem na insulinie na noc. W dzień mogę jeść wszystkoJestem z Gdańska- termin na 6.04.2020.
Czy ktoś miał problemy z cukrem rano ? W ciągu dnia książkowy a rano do 95 mimo nocnej insuliny...
Możesz mnie zaprosić do tej grupy ? Chętnie poznam inne przypadki.Tak. Np ja i parę innych dziewczyn na grupie zamkniętej. Obecnie jestem na insulinie na noc. W dzień mogę jeść wszystko
musisz napisac do moderatorki @leeleethMożesz mnie zaprosić do tej grupy ? Chętnie poznam inne przypadki.
Mamy ten sam termin może się spotkamy na porodowce hehe gdzie zamierzasz rodzić?Jestem z Gdańska- termin na 6.04.2020.
Jak nazywa się grupa ?Ja jestem z Gdanska dziewczyny chyba dziś ostatni dzień przyjmowania nowych dziewczyn na forum zamknięte. Piszcie do @leeleeth na priva . Tylko cierpliwosci A narazie piszcie tutaj
Nie wiem gdzie mnie przyjmą, mam przesunięty implant w kręgosłupie, naciska na nerwy, od początku jestem szykowana na Planowane CC.Mamy ten sam termin może się spotkamy na porodowce hehe gdzie zamierzasz rodzić?