reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
No troszke cicho :) u mnie wssystko ok, jestem w 21tc i w piatek dowiedzialam sie,ze w brzuszku mieszka córa :) wymiary ksiazkowe, serduszko bije jak nalezy i wszystki oki. Wiec jestem bardzo szczesliwa :)

Ostatnia edycja:
A u nnue wszystko ok . Lena zdrowa rośnie zaczyna powoli siadać i raczkowac. Na spacerze nie ma mowy aby leżała w wózku musi koniecznie siedziec [emoji4] bardzo cieszy sie na pieski [emoji4] śpi ładnie w nocy. Zasypia o 20.30 i budzi sie o 3 a potem o 7[emoji4] słoiczki i kaszki je od dawna i wszystko smakuje oprócz królika i buraków hahaha

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

tutaj w Holandii to sie czeka nic mi nie powiedziała na ten temat tylko że mam dużo chodzić a mam do tego dryg bo chodze po 3-4 km dziennie i nic .. :/ Fakt dzwonil do mnie mój Ginekolog z polski bo u niego termin wyszedł na 30 marca a tutaj sie upierają przy średniowiecznym sprzęcie że dopiero mam na 03 kwietnia . Nie jestem badana ginekologicznie wiec nawet nie wiem czy mam rozwarcie tylko badaja serduszko malca , mnie ważą i ciśnienie to wszystko i rozmowa o porodzie :/ . Stoczyłam batalię ponieważ nie chciałam rodzić w domu a miałam taki nacisk z ich strony bo nie zarobią ale nie zgodziłam się mieszkam na 4 piętrze coś by poszło nie tak życie mojej córki jest ważniejsze niż pieniądze i wiem że będę musiała zapłacić za szpital . ostatnie usg miałam robione w 35 tygodniu i to wyjątkowo no musiały sprawdzić jak moje łożysko czy dalej jest na przedniej ścianie czy przeszło na swoje miejsce , opieka położnicza jest beznadziejna ale za to w szpitalu zajmują się odpowiednio

miałam wczoraj wizytę nawet nie mam rozwarcia dzisiaj cały dzień brzuch jak kamień ale bólu nie czuje kolejna wizyta 6 kwietnia wtedy może łaskawie sie dowiem co ze mną będzie dalej z tego co słyszałam to 11 dni po terminie dopiero zaczynają działać , a młoda jakaś dzisiaj malo aktywna kopnie od niechcenia też juz pewnie zmeczona jest tym wszystkim .... Pozdrawiam!

reklama
Pozdrawiamy z Amelką ur 04.04.2017 godz 19:00 10/10 pkt 3500kg 51 cm <3
5c5b2f8bea09c63emed.jpg

Do góry