GratulacjeHeeej jestem nowa! Dziś znalazłam forum.. Po 7 latach i nastawieniu, że w kwietniu czeka nas poradnia leczenia niepłodności - we wrześniu przeżyliśmy szok kiedy zrobiony " z głupoty" test pokazał II kreski.. Bo przecież miała być @.. Czasami nie było jej po 2 miesiące. No i w kwietniu zamiast leczenia mamy termin porodu - 27.04
Do tego komunia naszej córki także będę się modliła żeby być na jej komuni która jest 19.04 ..
Podejrzewam, że ciąża wypaliła po wycięciu połowy tarczycy razem z guzem wielkości 4,2cm.
Pozdrawiam ❤
reklama
Hej Mamusie. Witam wszystkich, również mam termin na kwiecień. Ale nam się trafił super czas na poród, co? Mam w domu 3 latkę, więc lenie się jak młoda jest w przedszkolu Jak samopoczucie? U mnie wciąż różnie ale ciaza zupełnie bez porównania z pierwsza.. Dużo łatwiej i spokojniej. Dziwnie teraz po usg mi wyszło. Z OM mam termin na 14.04 A usg pokazało że dziecko jest większe i termin wyznaczylo na 7.04...Duża rozbieżność. Może to tylko taki chwilowy skok?
missroszi
Fanka BB :)
@nellka89 witaj
@Tinka01 witaj też uważam, że termin mamy super
Wymioty rano i wieczorem, ból żołądka, zgaga, migreny.. od ok 13 tygodnia jak ręką odjął
zgaga mnie jeszcze czasem wieczorem męczy ale to już do przeżycia. odkąd jestem na L4 i nie stresuje się z powodu pracy ustąpił też ból głowy. Nadal nie mogę się przekonać do wypicia kawy ( a wcześniej nie mogłam bez niej żyć )
A jak u was? jakieś zmiany?
oj u mnie już rewelacja! 1 trymestr dał mi tak popalić, że płakałam wieczorami z bezsilności.Jak samopoczucie?
Wymioty rano i wieczorem, ból żołądka, zgaga, migreny.. od ok 13 tygodnia jak ręką odjął
zgaga mnie jeszcze czasem wieczorem męczy ale to już do przeżycia. odkąd jestem na L4 i nie stresuje się z powodu pracy ustąpił też ból głowy. Nadal nie mogę się przekonać do wypicia kawy ( a wcześniej nie mogłam bez niej żyć )
bierze się termin z om chyba ze na usg prenatalnym wyszlo ze dziecko wieksze niz 3 dniHej Mamusie. Witam wszystkich, również mam termin na kwiecień. Ale nam się trafił super czas na poród, co? Mam w domu 3 latkę, więc lenie się jak młoda jest w przedszkolu Jak samopoczucie? U mnie wciąż różnie ale ciaza zupełnie bez porównania z pierwsza.. Dużo łatwiej i spokojniej. Dziwnie teraz po usg mi wyszło. Z OM mam termin na 14.04 A usg pokazało że dziecko jest większe i termin wyznaczylo na 7.04...Duża rozbieżność. Może to tylko taki chwilowy skok?
U mnie niby 18 tc (17+2) ale różnie się czuje. Napina mnie co jakiś czas. Ale wolę to niż to co było z córką.. U mnie raczej będzie cesarka to mam nadzieję że już w kwietniu A nie na koniec marca...No i na ostatnim usg, gdzie myslalam że Gin nic nie powie był zaskok...Ale powiedziała tak- nie powinnam Pani mówić pewnie, więc niech pani zachowa to sobie dla siebie i meza ale to raczej będzie chlopczyk. Jakos tak chyba trudno mi było przyjąć do wiadomości te nowości hehe...Na razie mówię tylko Wam, rodzinie twardo ściemniam, że nie było widać nic...
Ta ciąża jak i moja pierwsza przeszły praktycznie bez większych objawów. Trochę mnie mdliło.. Przy pierwszej miałam tylko jeden jedyny raz zawrót głowy .. Także oprócz bólu podbrzusza czuję się świetnie. Jedynie więcej płaczę . Pozdrawiam@nellka89 witaj
oj u mnie już rewelacja! 1 trymestr dał mi tak popalić, że płakałam wieczorami z bezsilności.
Dziękuję mimo wszystko do dziś nie mogę uwierzyć, że mam w brzuchu DzidziolaGratulacje
@nellka89 Też często nie mogę w to uwierzyć. Super ze wasza walka w koncu dala taki supe3 efekt.
Ehhh u nas dziś ciężki dzień. Mam placz na zakręcie i kosę z teściowa.. Od wczoraj uczucie, że chce mi się wymiotować ale póki co cisza...bleee Znacie już płeć swoich maluszków? U mnie może we wtorek się potwierdzi. Mam wrazenie ze panuje boom na chłopców. Wszyscy dookoła mają chłopców w brzuchu
Ehhh u nas dziś ciężki dzień. Mam placz na zakręcie i kosę z teściowa.. Od wczoraj uczucie, że chce mi się wymiotować ale póki co cisza...bleee Znacie już płeć swoich maluszków? U mnie może we wtorek się potwierdzi. Mam wrazenie ze panuje boom na chłopców. Wszyscy dookoła mają chłopców w brzuchu
missroszi
Fanka BB :)
u nas prawdopodobnie dziewczynkaZnacie już płeć swoich maluszków?
co tu tak cicho? wszystkie już mają dostęp do zamkniętego? inne wątki żyją tylko nie nasz
reklama
Na zamkniętym ciężko nadążyć tyle postów tak znam płeć od 12tygu nas prawdopodobnie dziewczynka
co tu tak cicho? wszystkie już mają dostęp do zamkniętego? inne wątki żyją tylko nie nasz