reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

Margaretka oj jestem straszny zwierzolub... A wczoraj miałam "przyjemność" uratować psa z wiochy w której są 3 domy na krzyż a pies pod tymi domami siedział i starał się przeżyć. Podobno miał wrosniety łańcuch lub sznurek ale ktoś musiał mu go wyrwać ponieważ rana się zdążyła lekko podgoic...
Wczoraj w tą ulewe leżał pod płotem domu w środku polu na kupce gnoju bez jakiegokolwiek schronienia ...
Nie miał siły się nawet podnieść...
okropne że ludzie po prostu go mijali i unikali...
Panicznie się psiak boi mężczyzn, dzisiaj jak był na kroplowce to paniki dostał bo jakiś mężczyzna po prostu wszedł do kliniki...
Biedactwo ile musiało w życiu ucierpiec.. :(
1487714237-aaaaaa.jpeg
1487714275-aaaaaa.jpeg
1487714285-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boże jak takie coś można zrobić zwierzeciu on też ma uczucia takiemu człowiekowi wziąść i nakopac do du .y przepraszam ale to az boli jak sie na to patrzy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A poza tymi zwierzętami...
Byłam dzisiaj i doktora powiedział że wszystko ok. Przedłużył zwolnienie i dopiero za 3 tyg mam iść :)
Dziadek cały dzień mam dziwne uczucie co jakiś czas coś mnie smyra po brzuchu ale dosłownie smyra tak że muszę się podrapac po brzuchu... zastanawia mnie czy to dzidzia :)

A poza tymi zwierzętami...
Byłam dzisiaj i doktora powiedział że wszystko ok. Przedłużył zwolnienie i dopiero za 3 tyg mam iść :)
Dziadek cały dzień mam dziwne uczucie co jakiś czas coś mnie smyra po brzuchu ale dosłownie smyra tak że muszę się podrapac po brzuchu... zastanawia mnie czy to dzidzia :)

Też tak miałam jak lena byl a w brzuszku . [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

ja moją mloda dosyć późno poczułam bo w 21 tyg :( .. co do zwierzaka dobrze ze Ciebie spotkał i mam nadzieje że znajdzie jakis cieplych kochających ludzi .

Amcia Lena jest Cudowna :* dużo buziaków dla Małej .. jak moja juz sie wykluje tez wstawie zdjęcia juz nie moge sie doczekać :) ...

ogólnie zastanawiam się nad porodem w wodzie bo ponoć mniej boli i dziecko nie doznaje az takiego szoku :p tylko czy w moim szpitalu można to musze pogadać z położna... ;)

Margaretkaa
jak ten czas szybko leci nie dawno pisałaś że jesteś w ciązy a tu juz 15 tc :* niech malenstwo sie dobrze rozwija :*

Pozdrawiam Mamusie i przyszłe Mamusie :* :* <3

reklama
Do góry