reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mamy ! Kwiecien 2020

Co do płci też jeszcze na 100% nie wiemy ale 7 listopada na wizycie myśle, że się upewnimy :)
oo też mam wizytę 7go i też mam nadzieję, że poznam płeć :)
u mnie z tym terminem to tak:
wg OM : 28.04
wg prenatalnych 26.04
wg 1 USG: 24.04
i nigdy nie wiem jaką datę podawać jak ktoś pyta ;)

reklama
oo też mam wizytę 7go i też mam nadzieję, że poznam płeć :)
u mnie z tym terminem to tak:
wg OM : 28.04
wg prenatalnych 26.04
wg 1 USG: 24.04
i nigdy nie wiem jaką datę podawać jak ktoś pyta ;)
To koniecznie podziel się informacją 7 listopada :) a co do daty , jak ktoś pyta mów końcówka kwietnia i problem z głowy :D
U mnie akurat wszystko wskazuje na 27 kwiecień . Dziwiłam się że tak dokładnie się to pokrywa :)

Do dziewczyn z krwiakami, od dwóch tygodni też jestem posiadaczką krwiaka na szczęście jest położony u ujścia szyjki macicy, jakie leki zalecili wam brać lekarze? Po jakim czasie wchlonely się krwiaki? Ja mam tylko zwiększona dawke duphastonu i zalecenie żeby leżeć

Hej dziewczyny, mam termin na 25.04, a 8 października poznałam już płeć (z krwii pobieranej przy robieniu testów prenatalnych), wszystkie koleżanki mówią ze o tym nie słyszały i żebym się tym nie sugerowała, bo pewnie to nie jest 100%, a lekarka mówiła mi ze to 100% metoda. Poznała któraś z Was płeć poprzez krew ?

reklama
Do góry