reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mamy ! Kwiecien 2020

oj dziewczynki ja cukrzyce mam od poczatku ciąży, do tego nadcisnienie, tarczyca (cały zestaw chorób jak w pierwszej ciąży) i jakiś płyn koło dzidziusia :( Wszystko jest do przeżycia, łatwo nie jest ale kto da rade jak nie my? :) Płeć znana od prenatalnych w środe ma potwierdzić już na 100%

Zazdroszczę że znasz już płeć :) Z ciśnieniem i tarczyca też mam kłopot. A koło dzidziusia mam krwiaka także możemy sobie przybic piątkę z chorobami

reklama
Zazdroszczę że znasz już płeć :) Z ciśnieniem i tarczyca też mam kłopot. A koło dzidziusia mam krwiaka także możemy sobie przybic piątkę z chorobami
Na grupie zamknietej też dziewczyny pisały że mają krwiaki i na szczescie sie wchłonęły. Ja niestety tego płynu nabawiłam sie od podnoszenia córki bo jest bardzo dużym dzieckiem i też swoje waży :( mimo że urodziła sie jako wcześniak (36+6)

Na grupie zamknietej też dziewczyny pisały że mają krwiaki i na szczescie sie wchłonęły. Ja niestety tego płynu nabawiłam sie od podnoszenia córki bo jest bardzo dużym dzieckiem i też swoje waży :( mimo że urodziła sie jako wcześniak (36+6)
Biorę luteine duphaston i zastrzyki przeciwzakrzepowe. Mam nadzieję że też się wchlonie

Neoparin. Będę brać do końca ciąży. Na początku października byłam w szpitalu z powodu krwawienia.
A jak się czujesz? Poza tymi chorobami w porządku?

Neoparin. Będę brać do końca ciąży. Na początku października byłam w szpitalu z powodu krwawienia.
A jak się czujesz? Poza tymi chorobami w porządku?
u mnie różnie. Ta ciąża jest zupełnie inna niż tamta. Wiedziałam że bede miec cukrzyce ale jednak insulina jest męcząca. A w domu prawie 2latka wiec dobrze że już coś rozumie :) Przed nami wyzwanie z odpieluchowaniem... już pol roku próbujemy ją przekonać do nocnika ale jest tragedia... Modle się żeby w środe już nic wiecej nie wyszło, bo miałam problem jeszcze z szyjką w 1 ciąży

reklama
oj dziewczynki ja cukrzyce mam od poczatku ciąży, do tego nadcisnienie, tarczyca (cały zestaw chorób jak w pierwszej ciąży) i jakiś płyn koło dzidziusia :( Wszystko jest do przeżycia, łatwo nie jest ale kto da rade jak nie my? :) Płeć znana od prenatalnych w środe ma potwierdzić już na 100%
Trzymam kciuki , na pewno wszystko się dobrze zakończy :) najważniejsza jest dieta. Polecam Ci dokument " What the health "- jest na netflixie. Ja nie jem mięsa i odchodzę od nabiału. Jednak zostałam przy rybach raz w tygodniu, które zawierają dużo kwasów omega 3- tak dla nas teraz niezbędnego. I oczywiście suplementacja. Jak na razie nie mam żadnych komplikacji (mam nadzieje że tak zostanie :) ) . Co do płci też jeszcze na 100% nie wiemy ale 7 listopada na wizycie myśle, że się upewnimy :)

Do góry