reklama
missroszi
Fanka BB :)
może "Mamy dla mamy" tom 1 ciąża - dostałam od mężaDziewczyny polecicie jakiś przydatny poradnik dla przyszłych mam ?
Chętnie bym pogadała na różne tematy ale tu forum kwietniowe jakieś zamknięte
Alaina7
Cześć dziewczyny! Ja jestem z forum zamkniętego. Tam jest nas duuuzo wydaje mi się że do końca miesiąca można jeszcze się dostać. Musialybyscie napisać priva do @leeleeth. Tylko weźcie pod uwagę że może poprostu nie mieć czasu , ma dużo obowiązków itd więc trzeba cierpliwie czekać i niech piszą tylko te które faktycznie będą uczestniczyć w forum aktywnie pozdrowienia:*
Majaga
Też jestem z zamkniętego forum, a termin dzień wcześniej niż Ty - 26.04 [emoji3526]
hej chciałabym nawiązać kontakt z przyszła mama. Jak to mówią razem raźniej a kobieta kobietę zawsze zrozumie! termin mam na 27 kwietnia, moja pierwsza ciaza
Czesc, można dołączyć? Mam termin na 27 kwietnia
Joana1122
Początkująca w BB
Cześć ! Mamy dokładnie na ten sam dzień termin jak się czujesz ? Mdłości przechodzą ?Czesc, można dołączyć? Mam termin na 27 kwietnia
Tak mdlosci ustępuja choć muszę przyznać że nie miałam dużego problemu. Zdrowo się odzywiam jak nigdy w życiu. Mam cukrzyce ciazowa i muszę pilnować diety
Joana1122
Początkująca w BB
Oj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszka Cukrzyca ciążowa hmmm... a od kiedy o niej wiesz ?Tak mdlosci ustępuja choć muszę przyznać że nie miałam dużego problemu. Zdrowo się odzywiam jak nigdy w życiu. Mam cukrzyce ciazowa i muszę pilnować diety
Mnie niestety mdłości jeszcze nie ustąpiły chociaż miałam nadzieję że po pierwszym trymestrze będzie lepiej. Jednak na to nie ma reguły.
Znasz już płeć ??
Może mdlosci na dniach ustąpią. O cukrzycy wiem od września. Niestety nie znam płci. Dzidzia nie chciała się pokazać na prenatalnych. W środę jadę na wizytę to może coś będzie widaćOj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszka Cukrzyca ciążowa hmmm... a od kiedy o niej wiesz ?
Mnie niestety mdłości jeszcze nie ustąpiły chociaż miałam nadzieję że po pierwszym trymestrze będzie lepiej. Jednak na to nie ma reguły.
Znasz już płeć ??
reklama
oj dziewczynki ja cukrzyce mam od poczatku ciąży, do tego nadcisnienie, tarczyca (cały zestaw chorób jak w pierwszej ciąży) i jakiś płyn koło dzidziusia Wszystko jest do przeżycia, łatwo nie jest ale kto da rade jak nie my? Płeć znana od prenatalnych w środe ma potwierdzić już na 100%Oj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszka Cukrzyca ciążowa hmmm... a od kiedy o niej wiesz ?
Znasz już płeć ??