Moje plecy odzywają się już od jakiegoś czasu. Ale fakt, że i przed ciążą bolały jak dłużej coś robiłam/stałam. Obawiam się, że będą boleć jeszcze bardziej, ale cóż DAMY RADĘ Gratuluję chłopca, my jeszcze nie wiemy. Kontrola za 10 dni.
reklama
missroszi
Fanka BB :)
ja na prenatalnych z przejęcia nie zapytałam o płeć a lekarz sam od siebie też nic nie powiedziałU mnie było już widać na prenatalnych w 13 tc
natomiast z samego badania była bardzo zadowolona - wspaniale tłumaczył i pokazywał wszystko.
tydzień później miałam wizytę kontrolną i prawdopodobnie dziewczynka <3
połówkowe mam początkiem grudnia tym razem idzie ze mną mąż i już nie może się doczekać
@Sylwiaz_ a jakie macie inne opcje imion?
Pracujemy nad tym połówkowe mam 25.11, po moim przeziębieniu pojawiła się u Młodego mała fala zwrotna w serduszku, mam nadzieję że teraz nie będzie po niej śladu.ja na prenatalnych z przejęcia nie zapytałam o płeć a lekarz sam od siebie też nic nie powiedział
natomiast z samego badania była bardzo zadowolona - wspaniale tłumaczył i pokazywał wszystko.
tydzień później miałam wizytę kontrolną i prawdopodobnie dziewczynka <3
połówkowe mam początkiem grudnia tym razem idzie ze mną mąż i już nie może się doczekać
@Sylwiaz_ a jakie macie inne opcje imion?
missroszi
Fanka BB :)
my od zawsze wiedzieliśmy, że jeśli to będzie córka to będzie Aleksandra, OleńkaPracujemy nad tym
ale chłopak... totalna pustka co do imienia
ale tu cicho w tym wątku
Witam kwietniowe mamusie Ja mam torbiel trofoblastu a dokładnie torbiel w którym zbiera się płyn owodniowy. Jeden lekarz mnie nastraszył w szpitalu a trzech kazało się nie przejmować. Pani doktor prowadząca powiedziała że będziemy obserwować. Uspokoiła mnie bo oczywiście po przeczytaniu informacji w necie załamana byłam. W czwartek za tydzień mam wizytę kontrolną więc zobaczymy co dalej no i czy już będę wiedziała czy synek czy druga córcia
Też mam termin na 19.04, ale mąż się śmieje że z naszym szczęściem urodzę w święta. Z córką miałam termin na 19.01 i się urodziła w święto Trzech KróliHeeej jestem nowa! Dziś znalazłam forum.. Po 7 latach i nastawieniu, że w kwietniu czeka nas poradnia leczenia niepłodności - we wrześniu przeżyliśmy szok kiedy zrobiony " z głupoty" test pokazał II kreski.. Bo przecież miała być @.. Czasami nie było jej po 2 miesiące. No i w kwietniu zamiast leczenia mamy termin porodu - 27.04
Do tego komunia naszej córki także będę się modliła żeby być na jej komuni która jest 19.04 ..
Podejrzewam, że ciąża wypaliła po wycięciu połowy tarczycy razem z guzem wielkości 4,2cm.
Pozdrawiam ❤
reklama