reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mamy ! Kwiecien 2020

@nellka89 Też często nie mogę w to uwierzyć. Super ze wasza walka w koncu dala taki supe3 efekt.
Ehhh u nas dziś ciężki dzień. Mam placz na zakręcie i kosę z teściowa.. Od wczoraj uczucie, że chce mi się wymiotować ale póki co cisza...bleee 😛 Znacie już płeć swoich maluszków? U mnie może we wtorek się potwierdzi. Mam wrazenie ze panuje boom na chłopców. Wszyscy dookoła mają chłopców w brzuchu :)
U nas ponoć chłopak 🙈 a tak chciałam córkę drugą.. Ale najważniejsze żeby zdrowe było ❤️. Ja nie czuję się źle. Jedynie co to całkiem odrzuciło mnie od mięsa choć i tak jadłam je rzadko.. Dostałam pas pod brzuch, bo jak więcej chodzę to mam bóle... Kosa z teściową.. Ja miałam często. A teraz jak mieszkam 860km od niej to dzwonię do niej z problemami

reklama
u nas prawdopodobnie dziewczynka 🧡

co tu tak cicho? wszystkie już mają dostęp do zamkniętego? inne wątki żyją tylko nie nasz :(
Też liczyłam na córkę.. Ale ponoć chłopak będzie ☀️. W sumie to coś nowego dla mnie.. I siostrzenica moja która ma 2 synów i córkę mówi, że dziewczynki są gorsze w zachowaniu 😅😅 moja też łobuziara straszna

U nas ponoć chłopak [emoji85] a tak chciałam córkę drugą.. Ale najważniejsze żeby zdrowe było [emoji3590]. Ja nie czuję się źle. Jedynie co to całkiem odrzuciło mnie od mięsa choć i tak jadłam je rzadko.. Dostałam pas pod brzuch, bo jak więcej chodzę to mam bóle... Kosa z teściową.. Ja miałam często. A teraz jak mieszkam 860km od niej to dzwonię do niej z problemami
Haha z teściowymi często Tak jest że kontakty są dobre jak mieszka daleko:D
Mięsa nie jem od dawna ale w ciazy jeszcze bardziej mnie odrzuca widok mięsa, a mężowi trzeba obiadki robic:)

to mi spadla -2kg bo wychodza mi ketony :) w środe bede miec juz 16+3 wiec licze że płeć bedzie potwierdzona a ja spokojniejsza :D
Czesc przepraszam ze tak ni w gruche ni w pietruche, jestem z majowek. Tez wyszly mi ketony, czy mozesz mi cos wiecej napisac dlaczego tak sie dzieje, skoro trzymam zdrowa dietę? Co mowi lekarz na te ketony? W poprz.ciazy mialam cukrzyce i tez mierzylam i nie mialam ketonow , albo sladowe.
Bede wdziwczna za odpowiedz pozdrawiam wszystjie kwietniowe Mamy. Mam termin na 12 maja ale 1 i 2 dziecko 2 tygodnie przed terminem wiec tak dzis podczytuje Was trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja mam w przyszly piatek. Pozdrawiam

Czesc przepraszam ze tak ni w gruche ni w pietruche, jestem z majowek. Tez wyszly mi ketony, czy mozesz mi cos wiecej napisac dlaczego tak sie dzieje, skoro trzymam zdrowa dietę? Co mowi lekarz na te ketony? W poprz.ciazy mialam cukrzyce i tez mierzylam i nie mialam ketonow , albo sladowe.
Bede wdziwczna za odpowiedz pozdrawiam wszystjie kwietniowe Mamy. Mam termin na 12 maja ale 1 i 2 dziecko 2 tygodnie przed terminem wiec tak dzis podczytuje Was trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja mam w przyszly piatek. Pozdrawiam
Ja co prawda nie miałam ketonow ale u nas dziewczyny pisały że to może być dlatego że za długo jest się na czczo przed badaniem. Z głodu. Powtórz może badanie z krótsza przerwa między ostatnim posiłkiem A oddawaniem moczu:)

Ja co prawda nie miałam ketonow ale u nas dziewczyny pisały że to może być dlatego że za długo jest się na czczo przed badaniem. Z głodu. Powtórz może badanie z krótsza przerwa między ostatnim posiłkiem A oddawaniem moczu:)
Dziekuje :* wlasnie tak myslalam , bo bad. Robilam dopiero o 12, dziekuje pozdrawiam !

Za mało treścią kolacja :) kazali mi jeść duża biała bułke z serem żółtym szynka i pomidorem i już ich nie mam. Też w pierwszej ciazy miałam cukrzycę z lekkimi ketonami

U nas chlopiec :)
Samopoczucie dobre, nawet byłam w sobotę na weselu. Ale dziś okropny ból lędźwi, nie ma opcji żeby się schylać. Przyrostu wagi nie mam, jedynie brzuch ale nie jakiś przesadny, dalej pracuje.
Męczą Was już plecy ?

reklama
U nas chlopiec :)
Samopoczucie dobre, nawet byłam w sobotę na weselu. Ale dziś okropny ból lędźwi, nie ma opcji żeby się schylać. Przyrostu wagi nie mam, jedynie brzuch ale nie jakiś przesadny, dalej pracuje.
Męczą Was już plecy ?
Moje plecy odzywają się już od jakiegoś czasu. Ale fakt, że i przed ciążą bolały jak dłużej coś robiłam/stałam. Obawiam się, że będą boleć jeszcze bardziej, ale cóż DAMY RADĘ :) Gratuluję chłopca, my jeszcze nie wiemy. Kontrola za 10 dni.

Do góry