reklama
To sobie poczytaj, były babeczki którym drugi jajowod przechwycił jajeczko, lekarzy tez to dziwiło. To albo na tym forum albo na ovu. No ale to już skrajne przypadkiNie da się zajść w ciążę bez jajowodu , ewentualnie jak drugi jest nie drożny to invitro
Patka2207
Fanka BB :)
To chyba przypadek już wgl jeden na milion i cudTo sobie poczytaj, były babeczki którym drugi jajowod przechwycił jajeczko, lekarzy tez to dziwiło. To albo na tym forum albo na ovu. No ale to już skrajne przypadki
Będzie dobrze nie myśl za dużo i staraj się myśleć pozytywnie a jak coś to wołaj, zagadamy CięTak jutro o 7 rano do poniedziałku
Dziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcejInvitro
Patka2207
Według miesiączki który to tydzień?Dziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcej
Patka2207
Mam nadzieję, że są dobrzy lekarze i nie zrobią operacji. Chyba , że będą przeciwskazania z wyników krwi.. bo według mnie lepiej wziąć ten metotreksat i mieć dwa jajowody skoro jest całyDziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcej
6tydzien i 4 dni ostatnią miesiączka była 19 listopadaWedług miesiączki który to tydzień?
Oby tak byłoMam nadzieję, że są dobrzy lekarze i nie zrobią operacji. Chyba , że będą przeciwskazania z wyników krwi.. bo według mnie lepiej wziąć ten metotreksat i mieć dwa jajowody skoro jest cały
reklama
Lady Loka
Wybacz, ale coś kręcisz, ja tego nie kupuję. Przy becie 300 lekarz nie ma prawa znaleźć pęcherzyka, bo zwyczajnie nie będzie go widać, więc nie ma żadnej podstawy do tego, żeby straszyć Cię operacją teraz zaraz.Ja już po wizycie jutro oddział i operacja
No chyba, że pęcherzyk znaleźli poza macicą.
Tak, beta rośnie źle i nic z tego nie będzie, ale na jakiej podstawie lekarz Cię wysyła do szpitala i to w tak pilnym trybie? Bo to jest tryb pilny. Powinnaś to wszystko wiedzieć, bo powinna Ci to wytłumaczyć. Więc o co chodzi?
Oczywiście, że się da. Masa jest takich przypadków.Nie da się zajść w ciążę bez jajowodu , ewentualnie jak drugi jest nie drożny to invitro