No ja też właśnie się zestresowałamMnie tez bardzo dziwi nastawienie od razu na operację i to brzuszną, bo u mnie dali opcje do wyboru. Ja wiem ze różne szpitale różnie robią i to pisałam wyżej No ale wciąż takie postawienie sprawy mnie by mega zestresowalo
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
Pojechałas do tego szpitala ?No ja też właśnie się zestresowałam
Tak jestem na oddzialePojechałas do tego szpitala ?
Patka2207
Robili Ci już jakieś badania czy czekasz ?Tak jestem na oddziale
Miałam badania usgRobili Ci już jakieś badania czy czekasz ?
Patka2207
I co ? Widzieli coś ?Miałam badania usg
Puste jajeczko 4mm niekształtne brak zarodka żadnej operacji nie będzie żadnych leków jutro pobranie krwiI co ? Widzieli coś ?
Jak mu powiedziałam że gin mnie nastraszyła operacja brzuszna to się mnie zapytał dlaczego i na jakiej podstawie mnie tak straszyła a ja do niego że nie wiem że naprawdę się zestresowałamI co ? Widzieli coś ?
Patka2207
Gdzie w macicy czy jajowodzie ?Puste jajeczko 4mm niekształtne brak zarodka żadnej operacji nie będzie żadnych leków jutro pobranie krwi
reklama
Lady Loka
To zrozumiałe, że się zestresowałaś. Spokojnie, jesteś pod dobrą opieką, a tamta lekarka jakaś dziwna. Szczęście w nieszczęściu.Jak mu powiedziałam że gin mnie nastraszyła operacja brzuszna to się mnie zapytał dlaczego i na jakiej podstawie mnie tak straszyła a ja do niego że nie wiem że naprawdę się zestresowałam