N
NatiS0602
Gość
3.06.22 beta 1214,55 6.06.22 beta 1239,97. Wzrost bety minimalny, jutro czeka mnie szpital, czy jest jeszcze nadzieja że stanie się cud ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazł, ale nie wyklucza również ciąży pozamaciczna, ponieważ również coś było w jajowodziePrzykro mi, ale Twoja beta jest już prawdopodobnie spadkowa jeśli będzie spadała to prawdopodobnie oczyścisz się sama.
Czy lekarz znalazł ciążę na usg?
Niestety ten przyrost wygląda bardzo słabo. Po 3 dniach urosło bardzo niewiele. Dla mnie wygląda to na ciąże biochemiczna. Niestety na USG przy takiej wartości też nic nie będzie widać. Pęcherzyk ciążowy pojawia się około 1000.Cześć,
Widzę, że tu się dużo dzieję, więc piszę z prośbą o wsparcie
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień w czwartek, ale nie wytrzymam.
Ostatnia miesiączka skończyła się 24.08
14.09- 44,22
17.09- 58,90
Okres spóźnia mi się 5 dni, nie odczuwam bólu, jedynie ból piersi, nie mam krwawienia.
Czy jest szansa, że coś z tego będzie?
Cześć,
Widzę, że tu się dużo dzieję, więc piszę z prośbą o wsparcie
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień w czwartek, ale nie wytrzymam.
Ostatnia miesiączka skończyła się 24.08
14.09- 44,22
17.09- 58,90
Okres spóźnia mi się 5 dni, nie odczuwam bólu, jedynie ból piersi, nie mam krwawienia.
Czy jest szansa, że coś z tego będzie?
Nie wiem dlaczego nie skopiował się cały tekst. Wczoraj (19.09) zrobiłam też betę i podniosło się do 77,7, ale wiem, w dalszym ciągu to bardzo mały przyrost :/ chyba nie zostało mi nic innego jak najgorsze- czekanie -_-Niestety, ale nie będzie
Beta prawdopodobnie jest już spadkowa. Skontroluj za 48 godzin i dorzuć progesteron. Jeśli nie będzie spadać tylko tak marnie rosnąć to koniecznie udaj się na usg
Nie wiem dlaczego nie skopiował się cały tekst. Wczoraj (19.09) zrobiłam też betę i podniosło się do 77,7, ale wiem, w dalszym ciągu to bardzo mały przyrost :/ chyba nie zostało mi nic innego jak najgorsze- czekanie -_-