Będzie dobrze, jak coś to masz nasze wirtualne wsparcieTeż mam taką nadzieję że będzie wszystko dobrze ja tak panicznie boję się szpitali miałam złe doświadczenie za dzieciaka
reklama
Nie zmienia nic w Twoich szansach na ciążę. Po prostu kończy tę która nie ma szans dalej istnieć.Rozumiem a czy po tym MTX jest duża szansa ponownego zajścia w ciążę ?
Dziękuję wam bardzoBędzie dobrze, jak coś to masz nasze wirtualne wsparcie
Patka2207
Fanka BB :)
Nie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodemRozumiem a czy po tym MTX jest duża szansa ponownego zajścia w ciążę ?
Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nieNie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodem
Nie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie
Patka2207
No masz w tym momencie 2 jajowody owulacja jest na zmianę raz w lewym a raz w prawym. A tak to możesz tylko na jednym i to jest 50% mniej szans . Ale zawsze jestDobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie
Są tu na forum babeczki które zaszły w ciążę z jajnika bez jajowodu więc różnie bywaNo masz w tym momencie 2 jajowody owulacja jest na zmianę raz w lewym a raz w prawym. A tak to możesz tylko na jednym i to jest 50% mniej szans . Ale zawsze jest
Tak jutro o 7 rano do poniedziałkuNie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?
reklama
Patka2207
Nie da się zajść w ciążę bez jajowodu , ewentualnie jak drugi jest nie drożny to invitroSą tu na forum babeczki które zaszły w ciążę z jajnika bez jajowodu więc różnie bywa