reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost B-Hcg.

reklama
Rozumiem a czy po tym MTX jest duża szansa ponownego zajścia w ciążę ?
Nie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodem

Nie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodem
Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie

Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie
Nie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?

Nie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?
Tak jutro o 7 rano do poniedziałku

reklama
Do góry