reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost B-Hcg.

reklama
Rozumiem a czy po tym MTX jest duża szansa ponownego zajścia w ciążę ?
Nie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodem

Nie wiem czy duża ale szansa wydaje mi się jest taka sama jak przed ciążą pozamaciczna . Ja równy miesiąc temu leżałam w szpitalu więc jestem na świeżo jeszcze nie dostałam miesiączki i nie wiadomo jak to będzie wszytsko wyglądać . A w ciążę można też zajść z jednym jajowodem
Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie

Dobrze że jesteście i że znalazłam te forum ale chyba z jednym jajowodem szanse są mniejsze czy nie
Nie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?

Nie myśl o tym teraz. Teraz najważniejsze żebyś trafiła jutro (dobrze zrozumiałam?) do szpitala i żeby się Tobą zajęli. Wszystko Ci powiedzą, wyjaśnią. Jak coś to pisz, bądź dzielna. Gin powiedziała Ci na ile dni się przygotować?
Tak jutro o 7 rano do poniedziałku

reklama
Do góry