Marynia88
Moderator
DziekujemyZdrówka całej rodzinie życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujemyZdrówka całej rodzinie życzę
Lepiej u Was? Katar minął?U Nas katar ale tylko katar jednak Pani w przedszkolu poprosiła by syna nie przyprowadzać dopóki katar nie minie. Więc dzisiaj i jutro w domu a co dalej zobaczymy.
Wykorzystałam okazję i zrobiłam z synkiem rundkę po sklepach by Go o kupić na jesień i zimę.
Niestety nie, jutro lekarz bo i kaszel się zaczął i młodsza uklikana a mnie gardło bolało w nocy.Lepiej u Was? Katar minął?
Zdrówka dla WasNie wiem czy Was to pocieszy czy odwrotnie ale... moi chłopcy już szkolni, choć młodszy dopiero co... ledwo połowa września a oni już z katarem a starszy dodatkowo skarży się na gardło Cudownie...
Oby się spełniło dziękiZdrówka dla Was
zdrówka i to dużoNie wiem czy Was to pocieszy czy odwrotnie ale... moi chłopcy już szkolni, choć młodszy dopiero co... ledwo połowa września a oni już z katarem a starszy dodatkowo skarży się na gardło Cudownie...
Co siedzi w głowie tych trochę starszych też często ciężko rozkminić a staram się z nimi gadać dużo Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia, oby dopisywało to resztę się jakoś ogarnie... Choć czasem lekko nie jest.Zdrowia
Moja słaniała się o siódmej, teraz mąż poszedł ją usypiać, bo ja straciłam cierpliwość... Co siedzi w głowie przedszkolaka tego nie wie nikt.