reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

promocje, przeceny

reklama
Martitka też byłam dziś w Auchan ;-)

A propos pieluszek jakiego rozmiaru używacie? Bo u nas Huggies 3 są już za ciasne - ostatnio każda noc kończy się mokrą piżamką i łóżeczkiem. Kończymy pakę i czas na numer 4 :szok:
Kupujemy też ostatnio fioletowe pieluchy z Tesco są po 25,99 za 68 szt. i o dziwo z tych nic nigdy nie wyciekło - mogę polecić śmiało bo niczym nie ustępują Huggiesom, a nawet ostatnio są u nas na pierwszym miejscu.:-)

szopka a ile Czaruś waży, że 3-ki już za małe? U nas wciąż dobre (i qpa nie wycieka, bo się twardsza zrobiła po sinlacu! :-D)
A te tescowe muszę sprawdzić przy najbliższej okazji :tak:

Esia nie jest z niego tęgi chłopak 7070 dziś ważył, ale pieluszka 3 ledwie się spina na jego pupince. Nie chcę bardzo ciasno zapinać bo później ma "porysowane" nóżki

z tesco są ok, ostatnio jakoś nam wyciekało, ale mam już patent (zdradzony przez mamę, która usłyszała na szkoleniu z teny) może znacie, ale ja bym nie wpadła na to:no: otóż: przed założeniem składam pieluchę na pół - wzdłuż, tworzy się rowek i tak szybko nie wycieka bokiem, więc noc mamy bez przeciekania :tak:

To ja chyba nie na to forum trafiłam :szok: My od przeszło miesiąca uzywamy już Pampersy 4, które od kilku dni zaczęły w nocy przeciekać i już myślelismy o większych :confused:

No co Wy, dziewczyny już 4 używacie???:szok:
Wojtuś mój prawie 9 kg waży i z 3-jek nic nie wycieka i nie ściskam go jakoś specjalnie mocno. Przy ostatnich zakupach się zastanawiałam nad 4-kami, ale jeszcze 3-ki kupiłam i teraz jak skończymy paczkę kupię 4-ki...chyba...Używamy Pampers

reklama
My też już od miesiąca używamy pampersów w rozmiarze 4.
I jestem bardzo zadowolona, nic nigdy nie wyciekło. Wcześniej używałam Huggies`ów, ale jakoś ostatnio nie trafiłam na żadną promocję. I chyba zostaniemy przy pampersach w ziązku z powyższym :-)

Do góry