reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

promocje, przeceny

reklama
Martitka też byłam dziś w Auchan ;-)

A propos pieluszek jakiego rozmiaru używacie? Bo u nas Huggies 3 są już za ciasne - ostatnio każda noc kończy się mokrą piżamką i łóżeczkiem. Kończymy pakę i czas na numer 4 :szok:
Kupujemy też ostatnio fioletowe pieluchy z Tesco są po 25,99 za 68 szt. i o dziwo z tych nic nigdy nie wyciekło - mogę polecić śmiało bo niczym nie ustępują Huggiesom, a nawet ostatnio są u nas na pierwszym miejscu.:-)

szopka a ile Czaruś waży, że 3-ki już za małe? U nas wciąż dobre (i qpa nie wycieka, bo się twardsza zrobiła po sinlacu! :-D)
A te tescowe muszę sprawdzić przy najbliższej okazji :tak:

Esia nie jest z niego tęgi chłopak 7070 dziś ważył, ale pieluszka 3 ledwie się spina na jego pupince. Nie chcę bardzo ciasno zapinać bo później ma "porysowane" nóżki

z tesco są ok, ostatnio jakoś nam wyciekało, ale mam już patent (zdradzony przez mamę, która usłyszała na szkoleniu z teny) może znacie, ale ja bym nie wpadła na to:no: otóż: przed założeniem składam pieluchę na pół - wzdłuż, tworzy się rowek i tak szybko nie wycieka bokiem, więc noc mamy bez przeciekania :tak:

To ja chyba nie na to forum trafiłam :szok: My od przeszło miesiąca uzywamy już Pampersy 4, które od kilku dni zaczęły w nocy przeciekać i już myślelismy o większych :confused:

No co Wy, dziewczyny już 4 używacie???:szok:
Wojtuś mój prawie 9 kg waży i z 3-jek nic nie wycieka i nie ściskam go jakoś specjalnie mocno. Przy ostatnich zakupach się zastanawiałam nad 4-kami, ale jeszcze 3-ki kupiłam i teraz jak skończymy paczkę kupię 4-ki...chyba...Używamy Pampers

reklama
My też już od miesiąca używamy pampersów w rozmiarze 4.
I jestem bardzo zadowolona, nic nigdy nie wyciekło. Wcześniej używałam Huggies`ów, ale jakoś ostatnio nie trafiłam na żadną promocję. I chyba zostaniemy przy pampersach w ziązku z powyższym :-)

Do góry