reklama
Hejka, chciałam się pochwalić, że zdecydowaliśmy się na model forever i właśnie dzisiaj dotarł <3 jeszcze nie złożyliśmy, bo jutro wpada fachowiec pomalować pokój, ale zajrzałam do kartonu i muszę powiedzieć, że kolor jest cudny - honey beige pokój też będzie w podobnych odcieniach.. ostatnio mam faze na beże (ale też nie chce przesadzać) . W przyszłym tygodniu po remoncie, będziemy go składać i będzie do czasu narodzin właśnie w tym pokoju. Szkoda mi teraz miejsca w sypialni. Wrzucę później jakąś fotę
Hejka, chciałam się pochwalić, że zdecydowaliśmy się na model forever i właśnie dzisiaj dotarł <3 jeszcze nie złożyliśmy, bo jutro wpada fachowiec pomalować pokój, ale zajrzałam do kartonu i muszę powiedzieć, że kolor jest cudny - honey beige pokój też będzie w podobnych odcieniach.. ostatnio mam faze na beże (ale też nie chce przesadzać) . W przyszłym tygodniu po remoncie, będziemy go składać i będzie do czasu narodzin właśnie w tym pokoju. Szkoda mi teraz miejsca w sypialni. Wrzucę później jakąś fotę
AceKa
Zaangażowana w BB
hej! W Foreverze spokojnie zmiesci sie dwójka noworodków dopóki nie zaczna sie jakos mocniej kręcić to spokojnie ich tam możesz kłaść spać razem :Hej dziewczyny również rozważam tą dostawkę. W drodze bliźniaki i tutaj pytanie do mam które użytkują ją od dłuższego czasu, czy na początku w jednej dostawce zmieszczę dwójkę?
hej! W Foreverze spokojnie zmiesci sie dwójka noworodków dopóki nie zaczna sie jakos mocniej kręcić to spokojnie ich tam możesz kłaść spać razem :
Dzięki za odp na taką liczyłam