reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla rocznego dziecka

Moja córka odkryła łowienie rybek (na magnesy). Jejku, super zabawka! Złowi wszystkie, krzyczy na mnie, że mam ułożyć, i znowu łowi. Sama wyciągnęła z szafy zabawkę synka, ja myślałam, że jest jeszcze za mała 😅

reklama
Moja arka nie ma przełącznika, a kupiona była parę lat temu. Te wierszyki to już mi się po nocach śnią 😅 wczoraj w sumie pierwszy raz fajnie bawiliśmy się arką z synkiem.
Moja też nie ma, obejrzałam dokładnie. I sprawdziłam, czy za którymś razem może nie włączają się wierszyki, ale nie, świnia uparcie chrumkała 🙄😂

Niestety nie dziwne. Pierwsze wersje nie miały wierszykow. Były sprzedawane taniej. Wierszyki były w późniejszej wersji. Sama kupowałam używana i szukałam wersji z wierszykami
A, to nie wiedziałam że są dwie wersje. Sama posiadam arkę, po dziecku z rodziny, więc nie jest nówka blaszka, ale wierszyki posiada. Są bardzo ładne, swoją drogą. Tylko lektor mógłby byc ciut wyraźniejszy.

reklama
Do góry