reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

promocje, przeceny

tylko szukajcie tam, gdzie są promocje, bo (przynajmniej u nas) wszystko jest powystawiane właśnie tam:tak: zapas mleka zrobiony (niestety tyko 6 bo więcej kasy nie miałam:-()

reklama
Dowiedziałam sie o nowej sieci,ktorej nie znałam tzn.Pepco-ponoc super sklep maja tam wszystko a najwazniejsze ciuszki fajne i trocze tansze dla naszych dzieciaczkow.Jak tam dotre i zobacze co tam maja dam znac.

Załączniki

• miki.jpg
    miki.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 67
jeśli ktoras z Was zaopatruje sie w pieluszki huggies (mi one najbardziej pasuja) to w biedronce sa po 34 zl + gratis skarpetki :tak:. 34 zl to cena za rozmiar 3 , 4, i 5 (przynajmniej takie rozmiary widzialam ze byly)

A ja dziś widziałam w gazetce Reala promocję na chusteczki Nivea - 4 paczki za niecałe 22 zeta.

hmmm, my kupujemy rozmiar 3, bo nasza kryszyna tydzien temu wazyla dopiero 7900....
rozmiar 4 w huggisach jest na 8-14 kg pakowane po 66
rozmiar 5 to 12-22 kg i pakowane po 56 sztuk,
a 3 (gdyby ktos mial takiego chudzielca jak ja to 5-9 kg i pakowane po 78,

skarpetki gratis sa disney'a :-)

Filipianka dzieki wczoraj podjechalismy do Biedronki i kupilismy 5,ale wydaje mi sie ze sa maławe.ale skarpetek niebyło:wściekła/y:oczywiscie zaruje;-)

W Mothercare opakowanie 7 body kosztuje teraz 65 zł. Nie wiem, czy to promocja, czy już na stałe zmienili cenę. Polecam, bardzo dobra jakość, no i teraz cena też bardzo dobra:tak:

reklama
Dla zainteresowanych (ja zamierzam wysłać ale z zastrzeżeniem, że dane i adres wyłącznie do celu wysyłki tuszu, nie udostępniam do celów marketingowych ;-))
----------------------------------------------

[Informacje usunięte przez admina na prośbę osoby, której dane wykorzystano w spamie]

reklama
Do góry