reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem z zasypianiem u 2 miesięcznego dziecka

Juz po usg. Niby ok tylko do obserwacji bo w lewej jest światło kielicha górnego . A poza tym trzustki srodbrzuszka nie mogła ocenić bo zagazowany ma jelita i żołądek. O jelitach to wiedziałam że są gazy ale żeby w żołądku były gazy. Musze o to zapytać lekarke

reklama
A czy przez te gazy w jelitach i żołądku on mi nie chce jeść? Dzis z jedzeniem było kiepsko.bardzo niewiele jadł. Zjadal 30 ml i więcej nie chciał. Płakał. Nawet jak go chciałam nakarmic w wózku to nie chciał! Boże kiedy to się skończy. ......

A wyobraź sobie, że Ty masz brzuch pełen gazów, masz ochotę na jedzenie?
A czy przez te gazy w jelitach i żołądku on mi nie chce jeść? Dzis z jedzeniem było kiepsko.bardzo niewiele jadł. Zjadal 30 ml i więcej nie chciał. Płakał. Nawet jak go chciałam nakarmic w wózku to nie chciał! Boże kiedy to się skończy. ......

No wiem.tylko ten problem z niejedzeniem trwa jakiś czas i nic lepiej nie jest.. czekam na 4 miesiąc może wtedy to zniknie
Magdalenko to samo niestety nie zniknie, a im bardziej głodny brzdąc tym więcej gazów. Moim zdaniem trzeba znaleźć tego przyczynę. Kiedy masz wizytę u tej pani doktor, co dała nowe mleko?

reklama
Magdalenko to samo niestety nie zniknie, a im bardziej głodny brzdąc tym więcej gazów. Moim zdaniem trzeba znaleźć tego przyczynę. Kiedy masz wizytę u tej pani doktor, co dała nowe mleko?
W poniedziałek mam dzwonić . Wczoraj jadł co 2 godz a dziś to różnie bo wyjazd na usg to cała wyprawa i zaburzylo nasz rytm.

Do góry