reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test ciążowy

reklama
Też nie podejrzewam bliźniaków. Zarodek się odklejał, ale myślę, że przy następnej wizycie, ginekolog powie mi, że już nie odklejenia, bo i krew nie idzie.

Przyrost wynosi 178% i jest to całkiem przeciętny i standardowy przyrost, który mieści się w normie.

Tydzień na tym etapie odczytuje się z terminu ostatniej @ a nie z norm beta HCG.
Ok, to wychodzi mi 5 tydz a monitoring miałam 11.10 byłam chwilę po owu , dla mnie to nie jest miarodajne. Dowiem się zresztą u ginekologa. Tym bardziej że maila stymulowana owu🙃

A wiesz, kiedy zaczął Ci się cykl?
Ja nie mam wgl cykli normalnych.w tym roku miałam 2 razy okres-marzec-kwiecien i wrzesień
Mam pcos ,w tym miesiącu spróbujemy
23.09-28.10 był naturalny okres i wtedy zaczęłam właśnie brać letrozol a później duphaston.
Monitoring w 19 dc czyli był to 11.10 i widać było że chwilę temu była owu wiec się wzieliśmy do roboty 🤣ale jeszcze przed tym byłam na 2 monitoringach i pęcherzyk rósł.
I nagle 25.10 test pozytywny. Później tylko betę zrobiłam ,dziś po raz 3.

reklama
Ja nie mam wgl cykli normalnych.w tym roku miałam 2 razy okres-marzec-kwiecien i wrzesień
Mam pcos ,w tym miesiącu spróbujemy
23.09-28.10 był naturalny okres i wtedy zaczęłam właśnie brać letrozol a później duphaston.
Monitoring w 19 dc czyli był to 11.10 i widać było że chwilę temu była owu wiec się wzieliśmy do roboty 🤣ale jeszcze przed tym byłam na 2 monitoringach i pęcherzyk rósł.
I nagle 25.10 test pozytywny. Później tylko betę zrobiłam ,dziś po raz 3.
Ale to mniej więcej sie zgadza. Potem na USG 1 trymestru wyliczą porządnie.

Do góry