fasolka32
Fanka BB :)
Może bliźniaki hihiTrochę mnie pocieszyłaś z tym, że twierdzisz, że 160% to nie dużo. Za kilka dni będę miała USG I potem zobaczymy, co dalej. Teraz jest 8t+1.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może bliźniaki hihiTrochę mnie pocieszyłaś z tym, że twierdzisz, że 160% to nie dużo. Za kilka dni będę miała USG I potem zobaczymy, co dalej. Teraz jest 8t+1.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę się umawiała już w listopadzie do ginekologa ,zastanawia mnie który to tydzień ,bo na tych "normach" nie umiem tego wgl odczytać jakośPrzyrost wynosi 178% i jest to całkiem przeciętny i standardowy przyrost, który mieści się w normie.
A wiesz, kiedy zaczął Ci się cykl?Bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę się umawiała już w listopadzie do ginekologa ,zastanawia mnie który to tydzień ,bo na tych "normach" nie umiem tego wgl odczytać jakoś
Tydzień na tym etapie odczytuje się z terminu ostatniej @ a nie z norm beta HCG.Bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę się umawiała już w listopadzie do ginekologa ,zastanawia mnie który to tydzień ,bo na tych "normach" nie umiem tego wgl odczytać jakoś
Na USG sprzed 10 dni nie było widać dwóch zarodków, a za to że jeden się odklejał.Może bliźniaki hihi
Co się odklejało?Na USG sprzed 10 dni nie było widać dwóch zarodków, a za to że jeden się odklejał.
Przyrost wynosi 178% i jest to całkiem przeciętny i standardowy przyrost, który mieści się w normie.
Ok, to wychodzi mi 5 tydz a monitoring miałam 11.10 byłam chwilę po owu , dla mnie to nie jest miarodajne. Dowiem się zresztą u ginekologa. Tym bardziej że maila stymulowana owuTydzień na tym etapie odczytuje się z terminu ostatniej @ a nie z norm beta HCG.
Ja nie mam wgl cykli normalnych.w tym roku miałam 2 razy okres-marzec-kwiecien i wrzesieńA wiesz, kiedy zaczął Ci się cykl?
Ale to mniej więcej sie zgadza. Potem na USG 1 trymestru wyliczą porządnie.Ja nie mam wgl cykli normalnych.w tym roku miałam 2 razy okres-marzec-kwiecien i wrzesień
Mam pcos ,w tym miesiącu spróbujemy
23.09-28.10 był naturalny okres i wtedy zaczęłam właśnie brać letrozol a później duphaston.
Monitoring w 19 dc czyli był to 11.10 i widać było że chwilę temu była owu wiec się wzieliśmy do roboty ale jeszcze przed tym byłam na 2 monitoringach i pęcherzyk rósł.
I nagle 25.10 test pozytywny. Później tylko betę zrobiłam ,dziś po raz 3.