reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Testy facelle z rossmana

Kobietki
Wróciłam właśnie z pracy zrobiłam test innej firmy ewidentnie są dwie kreski 🥹 że szczęścia zaraz zejdę na zawał
Byłam nie pewna bo się naczytałam o tych facelle ale jak innej firmy pokazał odrazu kreskę druga nie mam wątpliwości

Załączniki

• IMG_9224.jpeg
    IMG_9224.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Kobietki
Wróciłam właśnie z pracy zrobiłam test innej firmy ewidentnie są dwie kreski 🥹 że szczęścia zaraz zejdę na zawał
Byłam nie pewna bo się naczytałam o tych facelle ale jak innej firmy pokazał odrazu kreskę druga nie mam wątpliwości
A te niby słabo się wybarwiają.
Rosnącej bety nie sprawdzą się testami .
Nawet był przypadek że test o wiele jaśniejszy a beta rosła.
Ciąża nauczy Cię dużo cierpliwośći .

A te niby słabo się wybarwiają.
Rosnącej bety nie sprawdzą się testami .
Nawet był przypadek że test o wiele jaśniejszy a beta rosła.
Ciąża nauczy Cię dużo cierpliwośći .
O widzisz :) a tu nawet ładna ta kreska :)
Dokładnie tak wyczytałam na googlach że nie ma znaczenia wybarwienie kreski, a test zrobiłam innej firmy bo naczytałam się że facelle mogą pokazywać fałszywie dodatnie w jakiś tam sposób lub są mylone z fabryczną.

to nie jest kwestia uszkodzenia a zasady działania. Test sikany nie jestem testem na przyrost bety, a jedynie potwierdza obecność hormonu w moczu. Nie bada się rozwoju ciąży patrząc na wysycenie kreski
Ogólnie okej, zgadzam się :).
Tylko jak mi kreska bladła wiedziałam,że ciążą nie rozwija się prawidłowo a beta niestety to potwierdzała.

reklama
Do góry