Truskawka0105
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A te niby słabo się wybarwiają.Kobietki
Wróciłam właśnie z pracy zrobiłam test innej firmy ewidentnie są dwie kreskiże szczęścia zaraz zejdę na zawał
Byłam nie pewna bo się naczytałam o tych facelle ale jak innej firmy pokazał odrazu kreskę druga nie mam wątpliwości
O widziszA te niby słabo się wybarwiają.
Rosnącej bety nie sprawdzą się testami .
Nawet był przypadek że test o wiele jaśniejszy a beta rosła.
Ciąża nauczy Cię dużo cierpliwośći .
to nie jest kwestia uszkodzenia a zasady działania. Test sikany nie jestem testem na przyrost bety, a jedynie potwierdza obecność hormonu w moczu. Nie bada się rozwoju ciąży patrząc na wysycenie kreskiSzkoda , że czasem one są po prostu uszkodzone.
GratulacjeKobietki
Wróciłam właśnie z pracy zrobiłam test innej firmy ewidentnie są dwie kreskiże szczęścia zaraz zejdę na zawał
Byłam nie pewna bo się naczytałam o tych facelle ale jak innej firmy pokazał odrazu kreskę druga nie mam wątpliwości
Ogólnie okej, zgadzam sięto nie jest kwestia uszkodzenia a zasady działania. Test sikany nie jestem testem na przyrost bety, a jedynie potwierdza obecność hormonu w moczu. Nie bada się rozwoju ciąży patrząc na wysycenie kreski
GratulujęBeta z dzisiaj 38,93 w sobotę sprawdzę przyrost![]()
Ja osobiście testy to robiłam tylko jeżeli okres się nie pojawił, nigdy przed.Hejka.
Jestem osobą niecierpliwą dzisiaj 24dc do miesiączki 4dni i po pracy zajechałam do rossmana kupiłam testy facelle. Wróciłam do domu zrobiłam test była około 17:00 i na teście różowa blada kreska, o godzinie 20:00 powtórzyłam drugi test też facelle i też taka sama kreska. Nie wiem co mam myśleć … bo naczytałam się że ponoć potrafią pokazać fałszywie pozytywny ale myślicie że na dwóch by się pomylił? nie mam możliwości iść na betę dopiero po weekendzie.