reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cień cienia na teście dzień przed miesiączka

Nie wiem, ja też byłam w szoku że mi się cień pokazał przy takiej becie. Mało tego. Dwa tygodnie po poronieniu zrobiłam test żeby sprawdzić czy dalej coś będzie pokazywał czy już nie i odziwo też był mega duch. Poszłam na betę tego dnia a tam tylko 0.2 🤣🤣🤣 Więcej nie kupię facelle 🤣
Nie robię sobie nadzieji, spokojnie

reklama
Nie wiem, ja też byłam w szoku że mi się cień pokazał przy takiej becie. Mało tego. Dwa tygodnie po poronieniu zrobiłam test żeby sprawdzić czy dalej coś będzie pokazywał czy już nie i odziwo też był mega duch. Poszłam na betę tego dnia a tam tylko 0.2 🤣🤣🤣 Więcej nie kupię facelle 🤣

No to nie. U mnie te testy są totalnie białe bez ciąży. Robiłam je wiele razy. I takiego ducha miałam tylko w ciąży

No to nie. U mnie te testy są totalnie białe bez ciąży. Robiłam je wiele razy. I takiego ducha miałam tylko
Właśnie zrobiłam test, i wyszła od razu taka kreseczka skromniutka...

Załączniki

• IMG_20250222_044335.jpg
    IMG_20250222_044335.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 101
Właśnie zrobiłam test, i wyszła od razu taka kreseczka skromniutka...

A dla mnie mega dziwnie to wygląda bo wczoraj kreski były dość widoczne beta 1.2
Dzisiaj już są mega ciemne.
Ja na bank nie miałam takich nawet przy tej kolejnej becie 30
A u Ciebie minęło 24h - więc totalnie bym to kontrolowała. I chyba brala już te heparyne

A dla mnie mega dziwnie to wygląda bo wczoraj kreski były dość widoczne beta 1.2
Dzisiaj już są mega ciemne.
Ja na bank nie miałam takich nawet przy tej kolejnej becie 30
A u Ciebie minęło 24h - więc totalnie bym to kontrolowała. I chyba brala już te heparyne
Tak wiem. Na hcg w wt pójdę o ile testy będą wychodzić jeszcze pozytywne:) ze względu na te służby niestety..ale dziś dość już widoczna to prawda...

Ja za trzy godziny kończę służbę i właśnie zrobiłam test...
Kreseczka znów od razu się pojawiła jeszcze szybciej jak wczoraj...

reklama
Ewidentnie jest kreska , jednak najlepiej jakbyś poszła na betę i później na przyrost po 48h żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta ,bo kreska dość jasna dalej . Trzymam kciuki żeby było wszystko okej

Do góry