Zlota11111
Fanka BB :)
Właśnie teraz zrobiłam faccale i odrazu cień...Jakiej firmy to są testy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie teraz zrobiłam faccale i odrazu cień...Jakiej firmy to są testy ?
Dla mnie to negatyw jest. Jeżeli one wszystkie są takie to wyłapujesz kreski fabryczne.Właśnie teraz zrobiłam faccale i odrazu cień...
Byc może no cóż.. zobaczymy rano.Dla mnie to negatyw jest. Jeżeli one wszystkie są takie to wyłapujesz kreski fabryczne.
Fabryczne kreski też robią się różowe?Dla mnie to negatyw jest. Jeżeli one wszystkie są takie to wyłapujesz kreski fabryczne.
NIe wiem, ich tam praktycznie nie widać. Przy takiej becie nie masz prawa mieć kreski na teście.Fabryczne kreski też robią się różowe?
Zrob jutro bete będziesz wiedziała czy to ciąża czy nie .kreskę widaćWłaśnie teraz zrobiłam faccale i odrazu cień...
Zrobię Dopiero w wt hcg, bo jutro mam służbę 24 godziny i I tak samo w pn wchodzę na służbę 24 hZrob jutro bete będziesz wiedziała czy to ciąża czy nie .kreskę widać
no coś widać ale faktycznie jest to dziwne przy takiej becie , no ale powtórz rano jak będzie bardziej widoczna to będziesz miała pewność że coś jest na rzeczyWłaśnie teraz zrobiłam faccale i odrazu cień...
Zrobię Dopiero w wt hcg, bo jutro mam służbę 24 godziny i I tak samo w pn wchodzę na służbę 24 hbędę robiła do tego czasu testy rano
![]()
Nie wiem, ja też byłam w szoku że mi się cień pokazał przy takiej becie. Mało tego. Dwa tygodnie po poronieniu zrobiłam test żeby sprawdzić czy dalej coś będzie pokazywał czy już nie i odziwo też był mega duch. Poszłam na betę tego dnia a tam tylko 0.2Tak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości
Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.
Bo kurcze zrobiłam dziś 5 testów i każdy ma taki dzień..ale przy tak niskiej hcg jak to możliwe.