reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cień cienia na teście dzień przed miesiączka

Załączniki

• IMG_20250221_160020.jpg
    IMG_20250221_160020.jpg
    718,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
reklama
Tak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości

Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.

Bo kurcze zrobiłam dziś 5 testów i każdy ma taki dzień..ale przy tak niskiej hcg jak to możliwe.
Nie wiem, ja też byłam w szoku że mi się cień pokazał przy takiej becie. Mało tego. Dwa tygodnie po poronieniu zrobiłam test żeby sprawdzić czy dalej coś będzie pokazywał czy już nie i odziwo też był mega duch. Poszłam na betę tego dnia a tam tylko 0.2 🤣🤣🤣 Więcej nie kupię facelle 🤣

Załączniki

• IMG_20250214_143221.jpg
    IMG_20250214_143221.jpg
    627,3 KB · Wyświetleń: 29
Do góry