reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Przyrost wynosi 178% i jest to całkiem przeciętny i standardowy przyrost, który mieści się w normie.Robiłam betę 25.10 i miałam 109,26
27.10.23 --> 304,35
czy to nie za dużo?
bleucoco
Ja z synem miałam 148%, teraz mam 228%. To wszystko jest w normie. Ma być minimum 66%.Trochę mnie pocieszyłaś z tym, że twierdzisz, że 160% to nie dużo. Za kilka dni będę miała USG I potem zobaczymy, co dalej. Teraz jest 8t+1.
Dziękuję. Ratujesz moją psychikę. Mój mąż nawet nie wie, jak mnie to martwi i nie daje spać. Przy synku miałam powyżej 100% ale niedużo. Może 105-110%. Mam 41 lat. Chcemy córeczkę, ale jakoś mam wrażenie, że to synek. Mogę się oczywiście mylić. Andrzejek jest w pełni zdrowy i już psoci. Ma 22 miesiące. Chcemy dla niego rodzeństwo, by potem nie był sam. Nie wiem, czy będę miała siły na kolejną ciążę. Ta mnie męczy, choć czuję się dobrze. Te krwawienia, które miałam wykończyły mnie psychicznie i nadal dziwnie się czuję. W ciąży z Andrzejkiem byłam przeszczęśliwa, a przy tej ciągle się zamartwiam, a mąż krzyczy, że mam siedzieć na tyłku i nic nie robić. A ja zwariuję, jak będę siedziała non stop w domu. Zresztą od 10 dni nie widziałam kropli krwi i czuję się fizycznie dobrze.Ja z synem miałam 148%, teraz mam 228%. To wszystko jest w normie. Ma być minimum 66%.
A w którym teraz jesteś tygodniu?Ja z synem miałam 148%, teraz mam 228%. To wszystko jest w normie. Ma być minimum 66%.
Lady Loka
Nie zwariujesz. Siedziałam na tylku w domu, na dodayek 90% czasu w łożku albo na tapczanie przez 20 tygodni ciąży. Jak trzeba to się da.Dziękuję. Ratujesz moją psychikę. Mój mąż nawet nie wie, jak mnie to martwi i nie daje spać. Przy synku miałam powyżej 100% ale niedużo. Może 105-110%. Mam 41 lat. Chcemy córeczkę, ale jakoś mam wrażenie, że to synek. Mogę się oczywiście mylić. Andrzejek jest w pełni zdrowy i już psoci. Ma 22 miesiące. Chcemy dla niego rodzeństwo, by potem nie był sam. Nie wiem, czy będę miała siły na kolejną ciążę. Ta mnie męczy, choć czuję się dobrze. Te krwawienia, które miałam wykończyły mnie psychicznie i nadal dziwnie się czuję. W ciąży z Andrzejkiem byłam przeszczęśliwa, a przy tej ciągle się zamartwiam, a mąż krzyczy, że mam siedzieć na tyłku i nic nie robić. A ja zwariuję, jak będę siedziała non stop w domu. Zresztą od 10 dni nie widziałam kropli krwi i czuję się fizycznie dobrze.
Do mnie przyjechała teściowa 10 dni temu i zostanie jeszcze 2 tygodnie. Praktycznie wyręcza mnie we wszystkim. Nawet pieluchy zmienia synkowi. Ratuje mi trochę psychikę, ale mam nadzieję, że ginekolog powie mi za kilka dni, że mogę spacerować i mnie uwolni. Pewnie, że jak mus, to mus, ale ja się czuję dobrze. Zwolnienia z pracy też nie wzięłam. Opiekuję się kamienicą i ogrodem we Włoszech. Teściowa mnie wyręcza, ale za 2 tygodnie wyjedzie i coś będę musiała postanowić. Czekam na werdykt ginekologa.Nie zwariujesz. Siedziałam na tylku w domu, na dodayek 90% czasu w łożku albo na tapczanie przez 20 tygodni ciąży. Jak trzeba to się da.
Zwolnienie ze szpitala miałam tylko na 6 dni roboczych, które minęły dawno temu.Do mnie przyjechała teściowa 10 dni temu i zostanie jeszcze 2 tygodnie. Praktycznie wyręcza mnie we wszystkim. Nawet pieluchy zmienia synkowi. Ratuje mi trochę psychikę, ale mam nadzieję, że ginekolog powie mi za kilka dni, że mogę spacerować i mnie uwolni. Pewnie, że jak mus, to mus, ale ja się czuję dobrze. Zwolnienia z pracy też nie wzięłam. Opiekuję się kamienicą i ogrodem we Włoszech. Teściowa mnie wyręcza, ale za 2 tygodnie wyjedzie i coś będę musiała postanowić. Czekam na werdykt ginekologa.
bleucoco
Na samym początku, 5+1, czekam na pierwszą wizytęA w którym teraz jesteś tygodniu?
reklama
A więc życzę powodzenia.Na samym początku, 5+1, czekam na pierwszą wizytę