reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Chyba od tego wątku powinnam zacząć - ale lepiej późno niż wcale ;-)

Mam na imię Justyna, 28 lat. W związku małżeńskim od pół roku, nasze szczęście pojawiło się w trzecim cyklu starań. Z czego jesteśmy przedumni ;-) Do grudnia mieszkanka Wrocławia, od niedawna znów Kotliny Kłodzkiej. Obecnie jestem na zwolnieniu, co pozwala mi na głębsze zapoznanie się z tematem maluszka :-) to nasze pierwsze.

reklama
jestem z wami mamuskami miesiac a sie nie przedstawilam:zawstydzona/y:wiec jestem Anka tak jak polowa kobiet(gdy bylam mala niecierpialam tego imienia ale teraz nie narzekam), mam 22 latka,wiec tak nie planowalam jeszcze zostac mama ale stalo sie i sie ciesze:-)mam narzeczonego,slub za jakis czas:-)studiuje jestem na 3 roku pedagogiki opiekunczo wychowawczej, pisze prace licencjacka(ktora idzie jak krew z nosa)mam nadzieje ze przeniose obrone na czerwiec bo zazwyczaj sa w lipcu a wiec pojde tam juz wielka jak slonica:-Da od pazdziernika palnuje isc na mgr oczywiscie zaocznie tyle ze teraz na ped. przedzszkolna. U rodzicow mam psa Alberta, swinke morska Antka i kota Mieczyslawa;-)

Noooo!!! Ja też piszę, czytam a sama się nie przedstawiam, aż wstyd!:zawstydzona/y:
Mam na imię Marta, też tego imienia nigdy nie lubiłam:-) Mam JESZCZE 25 lat. W związku małżeńskim od prawie 5 lat. Mąż 15 lat starszy, ale świetnie się dogadujemy i jest nam razem bardzo dobrze. Na dorobku mamy synka Amadeusza, w maju skończy 2 latka. Staraliśmy się o niego ponad 2 lata, ale warto było, jest cudowny! Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym i na razie powrotu do pracy nie planuję czego wynikiem jest druga ciąża wystarana za pierwszym podejściem. To na razie chyba tyle, reszta wyjdzie w praniu:-)

TO ja też się przedstawię...nie będę gorsza:D:D:D:-D Mam na imię Bożena, mam 22 lata;-) Małżeństwem jesteśmy już półtora roku. Mój Mąż jest moim rówieśnikiem...Dzidzia pierwsza, ale planowana jeszcze przed ślubem(dlatego już mamy wszystko gotowe, bo od dawna zbieraliśmy rzeczy):-) Mieszkamy w Rzeszowie. Następne Dzieciątko już zaplanowaliśmy na 2013-14 rok:-) Świetnie jest nam razem. Aaaa...i muszę dodać, że nie jesteśmy typowym małżeństwem ---> czyt.jesteśmy szaleni...hahaha:-D Ale to już taki wesoły styl bycia...dlatego razem nam dobrze;-) I wesoło jest w domciu:-D

Witam Wszyskie Mamy!
Jestem nowa na forum i bardzo spodobała mi się ta stronka, dlatego również bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona. Mam na imię Ania i mam 22 lata. Jestem mężatką od prawie dwóch lat. Od roku staraliśmy się o powiększenie rodziny i w końcu się udało:-) Jestem w pierwszej ciąży, termin 28 lipiec. Pozdrawiam

reklama
Witam,
to i ja się przedstawię :)
Aneta, lat 26. Mieszkam w warmińsko-mazurskim w mieście w którym za młodu nigdy nie chciałam mieszkać, ale cóż, miłość nie wybiera miejsca zamieszkania :)
W sumie właśnie dotarło, że w lipcu minie mi z moim 3 lata jak jesteśmy razem - 2,5 roku jak mieszkamy razem. W lipcu też urodzi się nam pierwsze dziecko. Oprócz tego mamy w domu 2 psy - muszę przyznać że od zawsze jestem psiarą. I z wiekiem mi się pogłębia.
Pozdrawiam.

Do góry