reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się:)

Chyba od tego wątku powinnam zacząć - ale lepiej późno niż wcale ;-)

Mam na imię Justyna, 28 lat. W związku małżeńskim od pół roku, nasze szczęście pojawiło się w trzecim cyklu starań. Z czego jesteśmy przedumni ;-) Do grudnia mieszkanka Wrocławia, od niedawna znów Kotliny Kłodzkiej. Obecnie jestem na zwolnieniu, co pozwala mi na głębsze zapoznanie się z tematem maluszka :-) to nasze pierwsze.

reklama
jestem z wami mamuskami miesiac a sie nie przedstawilam:zawstydzona/y:wiec jestem Anka tak jak polowa kobiet(gdy bylam mala niecierpialam tego imienia ale teraz nie narzekam), mam 22 latka,wiec tak nie planowalam jeszcze zostac mama ale stalo sie i sie ciesze:-)mam narzeczonego,slub za jakis czas:-)studiuje jestem na 3 roku pedagogiki opiekunczo wychowawczej, pisze prace licencjacka(ktora idzie jak krew z nosa)mam nadzieje ze przeniose obrone na czerwiec bo zazwyczaj sa w lipcu a wiec pojde tam juz wielka jak slonica:-Da od pazdziernika palnuje isc na mgr oczywiscie zaocznie tyle ze teraz na ped. przedzszkolna. U rodzicow mam psa Alberta, swinke morska Antka i kota Mieczyslawa;-)

Noooo!!! Ja też piszę, czytam a sama się nie przedstawiam, aż wstyd!:zawstydzona/y:
Mam na imię Marta, też tego imienia nigdy nie lubiłam:-) Mam JESZCZE 25 lat. W związku małżeńskim od prawie 5 lat. Mąż 15 lat starszy, ale świetnie się dogadujemy i jest nam razem bardzo dobrze. Na dorobku mamy synka Amadeusza, w maju skończy 2 latka. Staraliśmy się o niego ponad 2 lata, ale warto było, jest cudowny! Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym i na razie powrotu do pracy nie planuję czego wynikiem jest druga ciąża wystarana za pierwszym podejściem. To na razie chyba tyle, reszta wyjdzie w praniu:-)

TO ja też się przedstawię...nie będę gorsza:D:D:D:-D Mam na imię Bożena, mam 22 lata;-) Małżeństwem jesteśmy już półtora roku. Mój Mąż jest moim rówieśnikiem...Dzidzia pierwsza, ale planowana jeszcze przed ślubem(dlatego już mamy wszystko gotowe, bo od dawna zbieraliśmy rzeczy):-) Mieszkamy w Rzeszowie. Następne Dzieciątko już zaplanowaliśmy na 2013-14 rok:-) Świetnie jest nam razem. Aaaa...i muszę dodać, że nie jesteśmy typowym małżeństwem ---> czyt.jesteśmy szaleni...hahaha:-D Ale to już taki wesoły styl bycia...dlatego razem nam dobrze;-) I wesoło jest w domciu:-D

Witam Wszyskie Mamy!
Jestem nowa na forum i bardzo spodobała mi się ta stronka, dlatego również bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona. Mam na imię Ania i mam 22 lata. Jestem mężatką od prawie dwóch lat. Od roku staraliśmy się o powiększenie rodziny i w końcu się udało:-) Jestem w pierwszej ciąży, termin 28 lipiec. Pozdrawiam

reklama
Witam,
to i ja się przedstawię :)
Aneta, lat 26. Mieszkam w warmińsko-mazurskim w mieście w którym za młodu nigdy nie chciałam mieszkać, ale cóż, miłość nie wybiera miejsca zamieszkania :)
W sumie właśnie dotarło, że w lipcu minie mi z moim 3 lata jak jesteśmy razem - 2,5 roku jak mieszkamy razem. W lipcu też urodzi się nam pierwsze dziecko. Oprócz tego mamy w domu 2 psy - muszę przyznać że od zawsze jestem psiarą. I z wiekiem mi się pogłębia.
Pozdrawiam.

Do góry